Motivul pentru care Cătălina Ponor amână nunta. Ce se întâmplă între marea gimnastă și „Dracula”, fostul soț al Juliei Chelaru de la Sexxy

Nicu Stan 13.05.2021, 10:37
Motivul pentru care Cătălina Ponor amână nunta. Ce se întâmplă între marea gimnastă și „Dracula”, fostul soț al Juliei Chelaru de la Sexxy

Motivul pentru care Cătălina Ponor amână nunta. Ce se întâmplă între marea gimnastă și ”Dracula”, fostul soț al Juliei Chelaru de la Sexxy. Toate detaliile amânării evenimentului, în articolul de mai jos.

Cătălina Ponor și-a anulat nunta. De ce nu se mai mărită cu Bogdan Jianu

S-a aflat care este motivul pentru care Cătălina Ponor amână nunta cu Dracula, fostul soț al Juliei Chelaru de la Sexxy. Cei doi nu cred că o dragoste mare poate fi păstrată doar cu un act, astfel că nici în acest an nu vor face nuntă.

”Pandemia e de vină, bate-o vina, dar nu într-un act oficial stă dragostea noastră!”, a declarat, fosta multiplă campioană olimpică şi europeană la gimnastică artistică, potrivit playsport.ro.

Dracula este mai mare cu 18 ani ca sportiva Catalina Ponor
Dracula este mai mare cu 18 ani ca sportiva Catalina Ponor

Cătălina Ponor preferă așteptarea

Cătălina Ponor, 33 de ani, fostă campioană olimpică la Atena, în 2004, vicecampioană mondială şi campioană europeană, nu va îmbrăca nici anul acesta rochia de mireasă. De vină ar fi, potrivit celebrei gimnaste, situaţia legată de pandemie şi de efectele acesteia. Însă, Cătălina nu este deloc supărată.

”Mă întreabă multă lume ce fac, cum ne pregătim, ce soluţii căutăm. Însă eu nu mă grăbesc cu nunta. În situaţia actuală nici nu este indicat aşa ceva. Nimic nu e sigur, totul se poate schimba de azi pe mâine, aşa că preferăm să aşteptăm. Anul acesta sigur nu va fi nunta. Poate la anul, dar nici atunci nu e sigur. Vreau să o facem atunci când situaţia se va restabili complet, să stăm fără stres şi să putem invita pe unul sau pe altul, după dorinţa inimii noastre!”, a declarat Cătălina Ponor.

Cătălina Ponor nu crede în puterea certificatului de căsătorie

Cătălina Ponor nu crede că certificatul de căsătorie îi poate face mai fericiți decât sunt acum, mai ales că nici logodna nu s-a consumat.

”Nu cred neapărat în acte. Sigur, după ce ai primit un inel şi o cerere de căsătorie într-un loc special, cum e Mânăstirea Neamţ, logic e să faci pasul următor. Dar acum ne consumăm logodna, cum îmi place mie să mă alint!”, a spus Cătălina Ponor.

Când a fost cerută în căsătorie Cătălina Ponor

Cătălina Ponor a fost cerută de logodnică anul trecut, în august, în preajma zilei ei de naştere, de Bogdan Ristea Jianu, regizor de filme istorice, cunoscut și ca Dracula, după ce a jucat rolul fostului domnitor al Ţării Româneşti, Vlad Ţepeş.

Bogdan Jianu este mai în vârstă cu 18 ani decât Cătălina Ponor şi a mai fost căsătorit o dată, cu cântăreaţa Julia Chelaru din trupa Sexxy.

Cine este Bogdan Jianu, de fapt

Bogdan Jianu este de asemenea şi scenarist şi cascador, dar şi liderul proiectului ”Lupii albi”, în care tinerii dornici se pot pregăti pentru a deveni actori.

El și cu Cătălina Ponor trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de trei ani, însă se cunosc de mai bine de zece ani, Dracula ajutând-o pe Cătălina să treacă cu bine peste o operaţie pe cord.

Urmăriți Impact.ro și pe