O nouă lovitură pentru Julia Jianu, după ce fostul ei soț și-a anunțat căsătoria cu Cătălina Ponor. Ce a pățit artista

Elena Avramescu 11.08.2020, 20:33
O nouă lovitură pentru Julia Jianu, după ce fostul ei soț și-a anunțat căsătoria cu Cătălina Ponor. Ce a pățit artista

Weekendul trecut, fostul soț al Juliei Jianu s-a logodit cu gimnasta Cătălina Ponor. Iar cum o veste rea nu vine niciodată singură, Julia a anunțat că trece printr-o despărțire, fiindcă relația ei cu John, cu care era împreună de aproape doi ani, s-a terminat.

O nouă lovitură pentru Julia Jianu

„Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a declarat Cătălina Ponor într-un mesaj publicat pe una dintre paginile sale de social media, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit. Ccei doi sunt într-o relaţie din 2018.

Julia a vorbit despre fostul iubit, John, cu care a stat împreună doi ani. Însă drumurile lor s-au despărțit după ce relația n-a trecut testul timpului.

O nouă lovitură pentru Julia Jianu
O nouă lovitură pentru Julia Jianu

„John a intrat într-o mică afacere de gastronomie, pe care vrea să o pună pe picioare. A lansat proiectul şi este foarte implicat. Suntem bine, ne înţelegem bine. Nu ştiu cum va fi 2020, depinde de ce ne rezervă viitorul. Avem deja doi ani de când suntem împreună. Ne iubim şi suntem bine.

E mișto, e Rac, la fel ca mine, e un tip de casă şi mă înţelege. El poate a ajuns deja acasă când eu sunt la un spectacol şi nu zice niciodată nimic. El înţelege perfect, nu facem comparaţii cu ce aveam înainte. Nu e din lumea asta a showbiz-ului, dar el a înţeles şi pentru mie e perfect.” a spus Julia în urmă cu ceva timp.

Julia a avut câte ceva de spus și despre fostul soț, Bogdan Jianu, spunând că nu mai ține legătura cu el fiindcă nu ar fi ok pentru niciunul din ei.

„Nu e bine să ţii legătrura cu ex-ul, că se interpretează. Eu cu Bogdan am rămas în relaţii foarte bune. Nu ne-am certat. Ne-am despărţit în termeni OK. Mi-am schimbat numele în Julia Chelaru, nu mai sunt Jianu. N-ar fi Ok să ţinem legătura, pentru că n-ar fi bine nici pentru relaţia pe care o am eu, şi nici pentru cea pe care o are el. Nu avem copii care să ne lege.” a mai spus Julia, potrivit Click!.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...