Cu cine se căsătorește Cătălina Ponor. „Surpriza vieții mele”

Redacția IMPACT 09.08.2020, 14:54
Cu cine se căsătorește Cătălina Ponor. „Surpriza vieții mele”

Cătălina Ponor se mărită! Vestea cea mare a fost dată chiar de fosta gimnastă, pe pagina sa de Instagram. Cine este alesul inimii sale, cu care își va petrece tot restul vieții?

Cătălina Ponor, în culmea fericirii! A decis să facă pasul cel mare

Cătălina Ponor, multiplă campioană la gimanstică, a anunțat în urmă cu câteva ore că se va căsători cu regizorul de filme istorice Bogdan Jianu.

„Astăzi am avut cea mai mare surpriză a vieții mele! Am spus > bărbatului cu care vreau să îmi petrec toată viața. Te iubesc @bogdan_ristea_jianu”, a scris fosta gimanstă pe pagina sa de Instagram.

Pe cei doi i-a legat o frumoasă prietenie care a început în urmă cu 14 ani, însă abia de doi ani, cei doi și-au dat seama că sentimentele care îi unesc sunt mai puternice decât o simplă prietenie. Între cei doi este o diferență de 18 ani, ea având 32 de ani, iar el 50, însă acest lucru nu a fost niciodată un impediment în relația lor.

Despre ea știm că a fost o gimnastă de renume, care a poziționat România pe harta mondială a gimnasticii, având la activ numeroase premii pe care le-a câștigat din competițiile sportive, în timp ce despre el știm că este un profesionist în industria artistică. Bogdan Jianu este regizor și scenarist, dar și actor și cascador. S-a bucurat de norocul și de șansa de a învăța tehnici de la regretatul Sergiu Nicolaescu. De asemenea, un mentor pentru el în cariera sa a fost și actrița Carmen Tănase, care l-a încurajat pe Bogdan să urmeze calea cinematografiei.

Cătălina Ponor și viitorul soț, Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu
Cătălina Ponor și viitorul soț, Bogdan Jianu. Foto: Facebook / Bogdan Jianu

Până să-și găsească liniștea și fericirea în brațele lui Bogdan Jianu, Cătălina Ponor a trecut printr-o relație defectuoasă, pe care a avut-o cu sportivul portorican Tommy Ramos, care i-a fost infidel fostei gimnaste. Bogdan, pe de altă parte, a fost căsători cu Julia Jianu, cântăreața celebră de la începutul anilor 2000 și fostă solistă a trupei Exotic.

Urmăriți Impact.ro și pe