Mesajul lui Donald Trump pentru Vladimir Putin. Ce vrea fostul preşedinte american de la liderul rus

Nicu Stan 30.03.2022, 19:53
Mesajul lui Donald Trump pentru Vladimir Putin. Ce vrea fostul preşedinte american de la liderul rus

Mesajul lui Donald Trump pentru Vladimir Putin. Ce vrea fostul preşedinte american de la liderul rus. Fostul președinte american i-a solicitat șefului de la Kremlin, în plin război, să scoată la suprafață potențiale informații compromițătoare pe care le-ar deține despre fiul șefului statului american Joe Biden, Hunter, scrie AFP.

Donald Trump, mesaj pentru Vladimir Putin în plin război. Ce îi cere fostul președinte al Americii șefului de la Kremlin

Fostul președinte Donald Trump a revenit la acuzațiile pe care le-a tot repetat în timpul campaniei electorale pentru președinție, din anul 2020, și care au fost respinse de Hunter Biden.

Astfel, îi solicită lui Vladimir Putin să spună tot ce știe despre Hunter Biden, pentru a-l compromite astfel pe președintele Joe Biden.

Hunter si Joe Biden
Hunter si Joe Biden

Donald Trump susține că Hunter Biden are afaceri în Ucraina

Băiatul președintelui SUA este una dintre țintele preferate ale lui Donald Trump, încă din vremea campaniei electorale în urma căreia a piedut alegerile prezidențiale.

Atunci, tabăra lui Donald Trump l-a criticat în repetate pe Hunter Biden insinuând că ar avea interese economice în Ucraina și China în perioada în care tatăl său era vicepreședintele fostului președinte Barack Obama, între anii 2009-2017.

Hunter Biden ar fi luat bani de la un primar din Rusia

În plus, într-un interviu difuzat marți de programul „Just the News” din cadrul „Real America’s Voice”, Donald Trump a spus că soția unui primar al Moscovei i-ar fi dat 3,5 milioane de dolari lui Hunter Biden.

„Sunt mulți bani. Ea i-a dat 3,5 milioane de dolari și cred că Putin ar putea spune mai multe. Cred că ar trebui să facă public ceea ce știe”, a spus Donald Trump.

Donald Trump este curios

„Cred că ar trebui să știm și noi acest răspuns”, a adăugat Donald Trump în timpul interviului realizat la reședința sa din Florida.

Donald Trump îl întrebase deja pe actualul președinte american, în timpul unei alte dezbateri dinaintea alegerilor prezidențiale, „De ce, întreb așa, din curiozitate, soția primarului Moscovei i-a dat 3,5 milioane de dolari fiului tău?”.

Joe Biden a negat cele spuse de Donald Trump

Joe Biden a negat încă de atunci cele spuse de Donald Trump spunând că „Nu este adevărat”.

În plus, Donald Trump l-a acuzat în trecut pe Joe Biden că ar fi obținut demiterea unui procuror ucrainean pentru a proteja astfel o companie de gaze, Burisma, pentru a nu fi urmărită penal pentru corupție, întrucât fiul său se afla în consiliul de administrație al acestei firmei.

Urmăriți Impact.ro și pe