Fiul lui Joe Biden, filmat în ipostaze indecente alături de o prostituată. ”Dealerii ruși de droguri au imagini cu mine”

Iancu Andreea 12.08.2021, 12:55

Hunter Biden este protagonistul unui nou scandal, după ce fiul președintelui în exercițiu al SUA, Joe Biden, a fost filmat în ipostaze indecente alături de o prostituată. Bărbatul, care a mai fost ținta unor atacuri chiar în perioada candidaturii tatălui său, susține că dealerii ruși de droguri ar fi intrat în posesia unor imagini compromițătoare cu el. Aceștia s-ar folosi de acestea pentru a-l șantaja, conform spuselor mezinului familiei Biden, care s-a confesat unei prostituate într-o cameră de hotel din Las Vegas.

Cum a fost filmat fiul lui Joe Biden alături de o prostituată. Dealerii ruși de droguri ar avea imagini compromițătoare cu el

Fiul lui Joe Biden, Hunter, a fost filmat alături de o prostituată, în timpul unei petreceri deocheate, în urmă cu doi ani de zile. Acesta susține că imaginile compromițătoare cu el ar fi ajuns pe mâna dealerilor ruși de droguri, după ce fiul președintelui SUA și-a pierdut un al treilea laptop. Bărbatul a mai rămas fără un laptop într-un magazin de computere din Delaware, în timp ce al doilea a fost confiscat de agenții federali. Ambele echipamente ar fi conținut imagini stânjenitoare cu Hunter, devenind astfel un punct sensibil al administrației Biden.

Despre cel de-al treilea laptop, fiul președintelui Americii susține că ar fi fost furat de traficanții de droguri cu care ar fi petrecut în Las Vegas. Potrivit Daily Mail, Hunter i-ar fi dezvăluit totul unei prostituate, alături de care a fost surprins într-un clip deocheat. Fiul lui Joe Biden s-a filmat în timp ce întreținea relații intime cu femeia în luna ianuarie a anului 2019. Amintirile din acea perioadă ale bărbatului sunt destul de tulburi, el recunoscând că a petrecut timp de „18 zile în hotel, mutându-se de la un apartament la altul”.

Fiul lui Joe Biden, filmat în ipostaze indecente alături de o prostituată
Hunter Biden s-a transformat complet din pricina drogurilor

Rămas fără laptop și la un pas de supradoză

Întreaga distracție l-ar fi costat pe Hunter Biden mai bine de 10.000 de dolari pe noapte, după cum chiar el recunoaște la un moment dat pe înregistrare, după filmulețul indecent. Totodată, fiul președintelui i-a povestit femeii cum i-a fost furat laptopul într-o seară, în vara lui 2018, după ce s-a aflat la un pas de supradoză. Hunter i-a spus prostituatei că laptopul furat era plin de videoclipuri sexuale compromițătoare.

Am ieșit singur din cada cu hidromasaj. Și stăteam acolo, asta e ultima pe care mi-o amintesc. Curios, pentru că eu nu leșin vreodată. Mă trezesc și singurele persoane din cameră sunt Miguel, tipul care aleargă frenetic adunând lucrurile, ok – și Miguel și Pierce, tipul ăsta, prietenul lui. Îi dăduseră afară pe toți. Curățaseră tot şi se pregăteau să plece, iar eu m-am trezit. Și era bruneta asta rusă, de 35 de ani, foarte drăguță, pură, spune el. Ea a refuzat să plece și nu au chemat o ambulanță. Nu știau dacă sunt mort sau nu, la început. Cred că el a fost cel care mi-a furat computerul. Cred că ei trei, cei trei tipi care erau ca un grup mic. Dealerul și cei doi băieți ai lui, i-am dus peste tot, i-a povestit Hunter prostituatei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...