Mesajul emoţionant transmis de Adrian Brâncoveanu Andreei Marin. Iubitul vedetei, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum

Ioana Bucur 04.07.2021, 08:06
Mesajul emoţionant transmis de Adrian Brâncoveanu Andreei Marin. Iubitul vedetei, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum

Se iubesc de aproape patru ani, însă se feresc să dea prea multe detalii despre relația lor. Tocmai de aceea, gestul bărbatului este cu totul special. Mesajul emoţionant transmis de Adrian Brâncoveanu Andreei Marin. Iubitul vedetei, aşa cum nu l-ai mai văzut până acum.

Mesajul emoţionant transmis de Adrian Brâncoveanu Andreei Marin

Andreea Marin a învățat din greșelile relațiilor trecute. De când l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, bărbatul lângă care a redescoperit fericirea, vedeta a ales să păstreze discreția în ceea ce privește relația lor. În cei aproape patru ani de când formează un cuplu, cei doi s-au afișat destul de rar împreună, fie că vorbim despre emisiuni, evenimente mondene sau postări pe platformele de social media.

În urmă cu putțin timp, au făcut o excepție de la „regulă”. Cu ocazia zilei de naștere a bărbatului, cei doi au publicat aceeași fotografie în care apar împreună, zâmbitori, lipiți unul de altul și ținându-se de mână.

Fiecare postare a fost însoțită de un mesaj emoționant: „La mulți ani, Brâncoveanu meu, cu iubire”, a scris Andreea Marin, în timp ce Adrian Brâncoveanu a scris: „O nouă vârstă, același om iubitor!”, referindu-se, evident, la sentimentele profunde pe care le are pentru „jumătatea” sa, așa cum a numit-o pe Andreea Marin într-o altă postare pe Instagram din toamna anului trecut.

Mesajul emoţionant transmis de Adrian Brâncoveanu Andreei Marin
Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin

„Ne dorim un copil”

De aproape patru ani, Andreea Marin radiază de fericire, iar asta se datorează, în mare parte, lui Adrian Brâncoveanu. Vedeta a mărturisit că alături de el a învățat ce înseamnă „un alt gen de dragoste”, sentiment pe care nu îl mai trăise până să îl cunoască. Mai mult, prezentatoarea TVR a dezvăluit că își doresc și un copil:

„Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă.

Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt.

Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a declarat Andreea Marin, conform Canal 33.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...