Andreea Marin vrea să dea lovitura cu afacerea asta. Ce a pus la cale vedeta de la TVR

Ioana Bucur 03.07.2021, 13:02
Andreea Marin vrea să dea lovitura cu afacerea asta. Ce a pus la cale vedeta de la TVR

Andreea Marin vrea să dea lovitura cu noua sa afecere. Vedeta TVR plănuiește să își rotunjească semnificativ veniturile.

Andreea Marin vrea să dea lovitura cu afacerea asta

Andreea Marin vrea să dea lovitura cu afacerea asta. Vedeta TVR a făcut o investiție destul de mare, dar nu are emoții, fiind convinsă că va ajunge să facă profit într-un timp foarte scurt. A cumpărat o casă aproape de vila în care locuiește, pe care a renovat-o și a amenajat-o astfel încât să poată fi închiriată pentru proiecte video sau foto.

„De fapt, nu e casa mea, e noul meu loc de muncă, vecin cu casa mea. Aici am amenajat un loc special, pentru ca oricine vine să facă un set de fotografii profesionale sau o filmare, să se poată aranja, punem la dispoziție tot ce este necesar pentru păr, pentru machiaj, pentru unghii”, a explicat Andreea Marin.

Vedeta a continuat turul cu o vizită în platoul foto, un spațiu generos la capitolul spațiu, ce poate fi amenajat în funcție de cerințele clienților: „Este un loc creativ, în care se vor naște campanii, un loc în care se fac fotografii profesionale, filmări live sau nu”, a continuat Andreea Marin.

Andreea Marin vrea să dea lovitura cu afacerea asta
Andreea Marin

Andreea Marin radiază de fericire în momentul în care vorbește despre noua sa afacere.

„Intrăm acum într-un spațiu foarte frumos, un spațiu deschis. Bucătăria este studio de filmări de data aceasta”, a spus vedeta.

În noul său birou, Andreea a adus un suvenir din platoul emisiunii „Nu există nu se poate”: celebrul candelabru.

„Pe timpul verii l-am adus aici. Este o acrobată care zboară cu un candelabru în mâinile sale, o piesă de design premiată la nivel internațional”, a explicat Andreea Marin.

De departe, partea ei preferată a casei este grădina. Spațiul verde a fost extins și amenajat cu multă grijă: „Are mai multe zone: de citrice, de mirodenii și de legume și fructe”.

Câți bani costă să o aduci pe Andreea Marin la un eveniment

Jurnaliștii redacției Playtech-Impact au aflat câți bani primesc cele mai cunoscute vedete din România pentru o apariție la un eveniment.

„Dan Negru și Andreea Marin primesc chiar și 4.000 de euro. Tarifele lor sunt de 2.500-4.000 de euro. Dan Negru prezintă inclusiv petrecerile studenților, dar acolo cere doar 1.000 de euro, e singurul loc unde nu taxează mult. A refuzat nunțile, este prea obositor să stea toată noaptea, plus că, din acest tip de petreceri, nu ies prea mulți bani”, au mai spus apropiații celor două vedete TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...