Andreea Marin, confundată cu o actriţă. A postat pozele pe internet, însă puţini au observat detaliul acesta

Ana Anitoiu, Alexandru Ioanid 28.06.2021, 09:46

Andreea Marin a fost confundată cu o actriţă. Vedeta a publicat pozele pe internet, iar admiratorii ei n-au întârziat cu mesajele apreciative. Totuși, puţini au observat un detaliu important la imaginile prezentatoarei de televiziune.

Ce fotografii a publicat Andreea Marin pe internet

Andreea Marin a renunțat sâmbătă la pozele clasice și a optat pentru unele inedite pentru a le publica pe rețelele de socializare. Vedeta și-a editat chipul în mai multe imagini vechi. Dacă unii dintre fanii ei s-au prins de acest lucru, alții au confudat-o cu o actriță, iar unele persoane chiar au crezut că este vorba despre poze ale ei din alte vremuri.

„Adevărata actriță!”, „Doamne, cât de frumoasă ai fost și încă ești frumoasă!”, „Superbă ai fost şi eşti în prezent”, „Frumoasă și atunci, frumoasă și acum. Cu marele merit că nu și-a făcut intervenții/ operații estetice… Bravo!”, au fost unele dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Marin la aceste fotografii. Deschideți galeria foto de mai sus!

Andreea Marin, confundata cu o actrita. A postat pozele pe internet, insa putini au observat detaliul acesta
Andreea Marin

Andreea Marin, despre posibilitatea de a deveni din nou mamă

Recent, Andreea Marin a dezvăluit că ea și partenerul ei de viață, Adrian Brâncoveanu, își doresc să devină părinți împreună. Vedeta a precizat că și fiica ei din căsătoria cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, ar vrea să se mărească familia.

“Avem aproape 4 ani de când suntem împreună. Alături de el am învățat să țin pentru mine anumite aspecte ale vieții. El este un om discret, nu își dorește să apară în public. Are și o altă meserie, este diplomat iar asta m-a ajutat în dorința mea de a fi discretă. Am învățat ce înseamnă un alt gen de dragoste de la el. Nu am mai trăit acest gen de dragoste, e altceva, el e altfel. Am învățat să respectăm limitele celuilalt. Ne dorim un copil, dar nu depinde doar de noi. Cu ajutorul lui Dumnezeu vom avea și un copil. Și Violeta își dorește mult asta, sunt convinsă”, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin, despre o nouă căsătorie

Deși relația cu Adrian Brâncoveanu merge de minune, Andreea Marin a spus că nu mai vrea să se căsătorească. Vedeta a avut două mariaje – primul cu Ștefan Bănică Jr., în perioada. 2006 – 2013, iar cel de-al doilea cu Tuncay Ozturk, între anii 2013 și 2017. Fosta ”zână” de la ”Surprize, surprize” a explicat care este motivul.

”Eu sunt trecută prin viaţă şi aşa am ajuns să consider. Nu are nicio importanţă asta, că dacă ai un act şi nu eşti bine… la ce e bun? La vârsta mea de 46 de ani, lucrurile deja se aşază, ştii ce limite ai, ce poţi şi ce nu. Pe de altă parte nu trebuie să mai demonstrez nimic nimănui, nici măcar mie. Ştiu cine sunt”, a spus ea. Vezi AICI câți bani costă să o aduci pe Andreea Marin la un eveniment!

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...