Indienii au rămas mască. Cum s-a îmbrăcat Iulia Vântur la un eveniment monden. FOTO

Daria Petrescu 29.02.2020, 09:54
Indienii au rămas mască. Cum s-a îmbrăcat Iulia Vântur la un eveniment monden. FOTO

Iulia Vântur a atras toate privirile, recent, după ce a apărut la un eveniment monden, desfășurat în India. Fosta vedetă PRO TV a postat pe contul de socializare, imagini din timpul unui interviu. Prietenii virtuali au felicitate-o pentru felul în care arată și i-au admirat ținuta.

Iulia Vântur a purtat o rochie spectaculoasă la un eveniment organizat în India

Stabilită de câțiva ani în India, vedeta o duce mai bine ca niciodată. Acest lucru se poate observa cu ușurință pe paginile sale de socializare, acolo unde obișnuiește să-și țină fanii la curent cu activități din viața sa. Viața fostei prezentatoare PRO TV, Iulia Vântur, s-a schimbat radical de când a luat decizia de a se muta din țară.

Recent, Iulia Vântur a fost prezentă la un eveniment petrecut în India, acolo unde locuiește împreună cu iubitul ei, Salman Khan.

Actrița și-a etalat mândră silueta perfectă.
Actrița și-a etalat mândră silueta perfectă.

Fosta prezentatoare de la PRO TV a îmbrăcat o ținută specifică locului și a reușit să capteze toată atenția. Ca de fiecare data, fosta iubită a luai Marius Moga a strălucit. Actrița și-a etalat mândră silueta perfectă.

Iulia Vântur a părăsit România în urmă cu câțiva ani

Deși a părăsit România, Iulia se bucură de lumina reflectoarelor și în India. Aceasta și-a descoperit o nouă pasiune, muzica, dar și-a încercat aptitudinile artistice și pe partea de actorie. În India, Iulia este prezentă la mai toate evenimentele mondene importante și are parte de diverse oportunități pe plan artistic.

Iulia Vântur preferă rochiile lungi și vaporoase
Iulia Vântur preferă rochiile lungi și vaporoase

“Viața în India este foarte colorată: fonic, vizual, olfactiv, chiar și emoțional. Pentru mine a fost o provocare, o lecție de viață, despre mine, oamenii din jur și principii de viață. Traiul într-o țară străină m-a forțat să văd lumea și din alte perspective. Mi-a lărgit viziunea, m-a făcut mai tolerantă, mult mai puternică.

Cultura indiană, mediul în care trăiesc sunt diferite și mă stimulează să descopăr mai multe despre mine. Am avut norocul să cunosc oameni speciali, care au avut grijă de mine și m-au făcut să mă simt acolo ca acasă“, mărturisea vedeta într-un interviu pentru revista Unica.

Iulia Vântur a cunoscut celebritatea cu ani în urmă, lucrând ca prezentatoare de știri, iar apoi notorietatea ei a crescut odată ce a ajuns la show-ul Dansez pentru tine, pe care l-a prezentat alături de Ștefan Bănică. Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi formează unul dintre cele mai discrete cupluri, aceștia preferând să își țină departe relația de ochii curioșilor.

Urmăriți Impact.ro și pe