Cum au fost surprinși Iulia Vântur și Salman Khan după Revelion. Imagini paparazzi

Daria Petrescu 11.01.2020, 10:40
Cum au fost surprinși Iulia Vântur și Salman Khan după Revelion. Imagini paparazzi

Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani. Chiar dacă nu au dat detalii despre povestea lor, cei doi, care locuiesc în India, sunt văzuți tot mai des împreună, semn că se înțeleg de minune

Iulia Vântur și Salman Khan au petrecut noaptea dintre ani împreună

Iulia Vântur și Salman Khan au fost fotografiați de paparazzi pe aeroportul din Mumbai, potrivit india.com . Cei doi au plecat de Revelion într-o vacanță în Goa, pe coasta de vest a Indiei, unde au petrecut alături de câțiva prieteni.

Iulia Vântur și Salman Khan au fost fotografiați de paparazzi pe aeroportul din Mumbai
Iulia Vântur și Salman Khan au fost fotografiați de paparazzi pe aeroportul din Mumbai

În imagini, Iulia poartă o rochie neagră, scurtă, asortată cu cizme lungi negre și o geantă neagră, iar noul look o prinde perfect.  De altfel, Iulia a reușit de-alungul anilor să își păstreze silueta perfectă. Este în continuare una dintre cele mai sexy apariții de pe micul ecran.

Cum s-a schimbat viața Iuliei Vântur după ce s-a mutat în India

Iulia Vântur a cunoscut celebritatea cu ani în urmă, lucrând ca prezentatoare de știri. Apoi, notorietatea ei a crescut odată ce a ajuns la show-ul Dansez pentru tine. Vedeta a prezentat emisiunea alături de Ștefan Bănică la PRO TV.

Deși a părăsit România, Iulia se bucură de lumina reflectoarelor și în India. Aceasta și-a descoperit o nouă pasiune, muzica. De asemenea, a încercat aptitudinile în  actorie. În India, Iulia este prezentă la mai toate evenimentele mondene importante și are parte de diverse oportunități pe plan artistic.

„Viața în India este foarte colorată: fonic, vizual, olfactiv, chiar și emoțional. Pentru mine a fost o provocare, o lecție de viață, despre mine, oamenii din jur și principii de viață. Traiul într-o țară străină m-a forțat să văd lumea și din alte perspective, mi-a lărgit viziunea, m-a făcut mai tolerantă.

Cultura indiană, mediul în care trăiesc sunt diferite și mă stimulează să descopăr mai multe despre mine. Am avut norocul să cunosc oameni speciali, care au avut grijă de mine“, mărturisea vedeta într-un interviu pentru revista Unica.

Salman Khan a împlinit 54 de ani

La sfârșitul lunii decembrie, actorul Salman Khan a împlinit 54 de ani și a avut parte de o petrecere pe cinste.

La eveniment au fost invitați prietenii și familia acestuia. Așa cum era de așteptat, Iulia Vântur i-a fost alături, iar vedeta a atras atenția tuturor cu ținuta sexy pe care a purtat-o.

În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.

 

Urmăriți Impact.ro și pe