Ce spune mama lui Ștefan Bănică despre Lavinia Pîrva. Relație inedită soacră-noră

Diana Radu 28.11.2019, 12:01
Ce spune mama lui Ștefan Bănică despre Lavinia Pîrva. Relație inedită soacră-noră

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi îndrăgostiți preferă însă să-și trăiască povestea de dragoste de ochii curioșilor. Dacă ei sunt rezervați atunci când vine vorba de a da din casă, iată ce spune mama lui Ștefan Bănică despre nora sa, Lavinia Pîrva.

Cum se înțelege mama lui Ștefan Bănică cu nora sa, Lavinia Pîrva. Cele două au o relație inedită

Ce spune mama lui Ștefan Bănică despre nora sa, Lavinia Pîrva. Sursa foto: Click
Ce spune mama lui Ștefan Bănică despre nora sa, Lavinia Pîrva. Sursa foto: Click

Lavinia Pîrva este cea de-a treia soție a cântărețului Ștefan Bănică și totodată cea de-a treia noră a mamei acestuia. Despre, Andreea Marin, fosta soție a lui Bănică știm că avea o relație perfectă cu soacra sa, iar aceasta o adora, însă cum stau lucrurile cu actuala noră a mamei artistului? Se pare că sentimentele Sandei, mama lui Ștefan sunt la fel de intense și pentru Lavini Pîrva. Cele două au fost văzute de multe ori împreună și se înțeleg de minune. Chiar dacă este a treia noră, mama lui Ștefan Bănică echilibrează perfect situația și petrece timp atât cu Lavinia, cât și cu nepoțelul său.

Sanda Vlad-Lițeanu, mama lui Ștefan Bănică, declara la începutul relației dintre fiul său și Lavinia că aceasta este o fată foarte cuminte: ”Eu zic că Ştefan este un om împlinit. Are doi copiii frumoşi. Lavinia e o fată foarte bună, drăguţă, cuminte, cu bun simţ”, a declarat Sanda Vlad-Lițeanu.

Lavinia Pîrva l-a făcut pe Ștefan Bănică din nou tată la vârsta de 52 de ani. Frumoasa brunetă a adus pe lume primul său copil în luna mai a acestui an, un băiețel, pe nume Alexandru. Cântărețul mai are doi copii, un băiat, Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin.

Urmăriți Impact.ro și pe