În sfârșit o veste bună de la Andra! Ce mărturisire importantă le-a făcut jurata Românii Au Talent fanilor

Ana Anitoiu 05.02.2021, 16:42

Andra le-a dat o veste bună fanilor ei, la ceva timp după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Jurata emisiunii ”Românii Au Talent”, ce revine cu un nou sezon, vineri seară, la Pro TV, a făcut o mărturisire importantă, din confortul casei sale. Cântăreața i-a făcut și o declarație de dragoste emoționantă lui Cătălin Măruță.

Ce veste bună le-a dat Andra fanilor ei

Deși temperaturile au crescut, în conformitate cu prognoza ANM pentru luna februarie, Andra a apărut îmbrăcată destul de gros, cu o geacă, cu părul prins și purtând o pereche de ochelari de soare. Artista a ieșit în terasa locuinței ei, părând obosită, dar plină de optimism, și a filmat un clip prin care și-a liniștit fanii îngrijorați pentru ea. Cântăreața, care are COVID-19, a spus că deși în ziua precedentă s-a confruntat cu dureri musculare, starea ei generală s-a îmbunătățit.

”Am ieșit afară să stau puțin la soare. Ieri a fost o zi de aia cu dureri musculare, dar astăzi mă simt mai bine și mă bucur de soarele acesta frumos. Am ieșit puțin pe terasă. Vă mulțumesc, sunt bine. E mult mai bine astăzi, mă simt foarte bine și sper din suflet să treacă repede această perioadă, pentru că0-mi doresc să revin la normal”, a spus Andra, într-un story pe care l-a publicat pe Instagram.

In sfarsit o veste buna de la Andra! Ce marturisire importanta le-a facut jurata Romanii Au Talent fanilor
Andra si Catalin Maruta

Andra, declarație de dragoste pentru Cătălin Măruță

La un moment dat, în cadru a apărut și Cătălin Măruță, ca să susțină ceea ce a spus soția lui. În plus, vedeta Pro TV a părut plăcut surprins de faptul că Andra și-a recăpătat vocea astăzi. Cântăreața, care anterior a spus că și-a pierdut și gustul și mirosul, i-a făcut o declarație de dragoste pe loc partenerului ei de viață.

”Cred că normalul acesta începe de astăzi, pentru că începe Românii au talent. Așa că intrăm în normalitate. El este doctorașul meu care are grijă de mine. De cântat în curând cred că vă voi cânta”, a spus Andra, precizând că de abia așteaptă să filmeze un videoclip și să își reia toate activitățile pe care a fost nevoită să le amâne.

Copiii Andrei și ai lui Cătălin Măruță, depistați cu COVID-19

Deși Andra pare să fie cea pe care COVID-19 a afectat-o cel mai tare, și restul familiei a fost depistată cu infecție cu noul coronavirus. Cătălin Măruță n-a avut simptome pe măsura celor manifestate în cazul soției lui, iar cei doi copii ai lor, David și Eva, se simt bine și sunt plini de energie, ca întotdeauna.

De altfel, David și Eva au făcut front comun recent, ca să reușească să îl înduplece pe tatăl lor să le îndeplinească o dorință. Cei doi copii ai familiei Măruță s-au hotărât că vor un câine și au apelat la mai multe strategii ca să își vadă visul împlinit. La un moment dat, cei mici au făcut chiar și o pauză pentru salutul lor special, iar băiatul și-a felicitat sora pentru felul în care gândește. Mai multe detalii despre duelul dintre cei doi micuți și tatăl lor, AICI!

Urmăriți Impact.ro și pe