Cătălin Măruţă, mari probleme cu cei mici. Ce au cerut David şi Eva. „Am scandal cu ei acasă”

Ana Anitoiu 04.02.2021, 18:36

Cătălin Măruţă are mari probleme cu cei mici. Vedeta Pro TV a mărturisit că are scandal acasă. Cei doi copii ai lui și ai Andrei, David și Eva, au pus piciorul în prag. Băiatul și fetița au ajuns la un numitor comun și i-au comunicat tatălui lor că sunt foarte hotărâți. Ba chiar i-au dat și câteva variante de acțiune.

Ce i-au cerut David și Eva tatălui lor

David și Eva Măruță și-au anunțat tatăl că vor un câine. Însă, cei doi frați au preferințe diferite în privința rasei câinelui. Dacă ea ar vrea ”un Husky sau orice alt câine”, el și-ar dori mai degrabă un Pomeranian.

„Vreau un căţel, un Husky sau orice alt câine. Baţi din palme şi gata! Sau te duci la mall şi cumperi unul. Dacă nu, îţi dăm noi bani pentru că avem. Avem mulţi bani”, i-a spus Eva tatălui ei celebru. „Eu vreau un Pomeranian. Eu zic să facem aşa: plătim noi jumate şi tu jumate şi luăm câine”, a spus şi David.

Catalin Maruta, mari probleme cu cei mici. Ce au cerut David si Eva. ”Am scandal cu ei acasa”
Catalin Maruta, Andra si cei doi copii ai lor

Copiii lui Cătălin Măruță, echipă imbatabilă

Negocierile nu s-au încheiat ușor pentru Cătălin Măruță. Toată această problemă i s-a tras de la faptul că a avut invitată în emisiune o femeie cu 11 dalmațieni. Prezentatorul a ținut să mulțumească echipei sale pentru acest ”subiect frumos”.

David și Eva Măruță s-au sprijinit în fiecare clipă, ba chiar au făcut și un salut numai al lor. ”Gândești foarte bine, Eva!”, a felicitat-o băiatul pe sora sa, după ce micuța a spus că este dispusă să își dea toți banii, ba chiar și telefonul mobil, numai să aibă un patruped drăgălaș acasă. Când tatăl ei i-a adus aminte că abia au căpătat telefon, fetița a ripostat. ”Dacă ne-am luat telefon, ce? Cu el putem să vorbim, dar noi vrem și câine”, a spus ea, fiind nemulțumită de animalul de companie deja existent în familie, pe nume Roli, care ar fi un ”neascultător”.

Andra, declarație de iubire pentru Cătălin Măruță

Recent, de ziua de naștere a lui Cătălin Măruță, care a împlinit 43 de ani pe 27 ianuarie, Andra i-a făcut o declarație de dragoste emoționantă soțului ei. Cântăreața a dezvăluit pe această cale și care a fost cel mai bun lucru ce i s-a întâmplat în anul 2020, după ce a izbucnit pandemia de coronavirus ce a afectat și industria muzicală.

”La mulți ani, iubitul meu! Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine! Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!”, a scris Andra pe pagina ei oficială de Facebook.

Ce a primit Cătălin Măruță de la Andra, de ziua lui

Cătălin Măruță a dezvăluit în exclusivitate pentru redacția playtech-impact.ro ce cadou a primit de la Andra de ziua lui de naștere. Se pare că artista a reușit să-i atingă o coardă sensibilă cu ceea ce a ales să îi dăruiască la împlinirea vârstei de 43 de ani.

”Andra mi-a dăruit ochelari de soare care-ți permit să vorbești la telefon când conduci, prin căşti bluetooth stereo. Ea ştie că una dintre slăbiciunile mele rămân gadgeturile de genul ăsta, aşa că m-a atins iar la coarda sensibilă. Dar, de acum, va trebui să nu uit să-mi pun la încărcat şi telefonul mobil şi căştile, şi ochelarii de soare. Dar nu mă plâng, nu, nu!”, a spus Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...