Cadoul pe care l-a primit Cătălin Măruță de la Andra în ziua în care împlinește 43 de ani. ”Să știți că nu mă plâng” (Exclusiv)

Andreea Bisinicu, Badea Violeta 27.01.2021, 16:17
Cadoul pe care l-a primit Cătălin Măruță de la Andra în ziua în care împlinește 43 de ani. ”Să știți că nu mă plâng” (Exclusiv)

Cadoul pe care l-a primit Cătălin Măruță de la Andra, de ziua lui. ”Să știți că nu mă plâng”. Ce daruri prețioase a primit simpaticul prezentator, la 43 de ani, de la soția lui și cei doi copii, Eva și David. Ce mesaj emoționant i-a transmis celebra artistă prezentatorului emisiunii La Măruță de la PRO TV.

Cadoul pe care l-a primit Cătălin Măruță de la Andra, de ziua lui

Bucurie mare în familia Măruță. Soțul Andrei a împlinit frumoasa vârstă de 43 de ani, iar cadoul pe care l-a primit de la mama copiilor săi l-a emoționat până la lacrimi. A plouat cu daruri din partea familiei și a cunoscuților, însă cele mai prețioase cadouri au fost cele făcut de Andra și copii săi, Eva și David. Jurata de la Vocea României i-a dăruit soțului ei o pereche de ochelari de soare cu căşti stereo, iar fiica, Eva, i-a desenat o barcă plină cu bomboane. Cătălin Măruță își celebrează ziua de naștere prin muncă, fiind nelipsit din fața micilor ecrane chiar și astăzi.

„Aş spune că sărbătoarea mea a început mai devreme. Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare să-mi spună ”La mulți ani!” Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu. Andra mi-a dăruit ochelari de soare care-ți permit să vorbești la telefon când conduci, prin căşti bluetooth stereo. Ea ştie că una dintre slăbiciunile mele rămân gadgeturile de genul ăsta, aşa că m-a atins iar la coarda sensibilă. Dar, de acum, va trebui să nu uit să-mi pun la încărcat şi telefonul mobil şi căştile, şi ochelarii de soare. Dar nu mă plâng, nu, nu!”, a declarat Cătălin Măruță, în exclusivitate, pentru redacția playtech-impact.ro.

Ce declaratie de dragoste inedita i-a facut Andra lui Catalin Maruta, de ziua lui
Ce declaratie de dragoste inedita i-a facut Andra lui Catalin Maruta, de ziua lui

Ce declarație de iubire i-a făcut Andra soțului ei, de ziua lui

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă sunt persoane discrete și preferă să își trăiască povestea de iubire departe de ochii celor curioși, iată că sunt anumite ocazii când cei doi nu sfiesc să-și declare iubirea public, față de toți admiratorii lor.

Cu ocazia aniversării a 43 de ani de viață, Andra i-a transmis un mesaj emoționant soțului ei, Cătălin Măruță, pe care-l consideră iubirea vieții sale. Artista nu s-a putut abține și a vrut să-i facă o declarație de dragoste celui alături de care își împarte viața de mai bine de 14 ani.

„La mulți ani, iubitul meu! Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine!
Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri!”, a scris Andra pe pagina ei oficială de Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe