Andra şi Cătălin Măruţă, infectaţi cu noul coronavirus. Ce se întâmplă de luni cu emisiunea La Măruţă

Cristian Cojocaru 30.01.2021, 16:03
Andra şi Cătălin Măruţă, infectaţi cu noul coronavirus. Ce se întâmplă de luni cu emisiunea La Măruţă

Una dintre ultimele vești apărute în mediul online, surprinde pe toată lumea. Astfel, Cătălin Măruţă și soția sa Andra, au fost infectaţi cu noul coronavirus. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatorul emisiunii ”La Măruță” pe rețelele sale de socializare.

Andra și Cătălin Măruţă sunt infectaţi cu noul coronavirus

Unul dintre cele mai îndrăgite și trainice cupluri din showbiz-ul românesc, au devenit pozitivi. Apreciați foarte mult de către telespectatori pentru dragostea pe care nu ezită să și-o împărtășească atât în online cât și la televizor, vestea i-a dat puțin peste cap pe fanii acestora. Cei doi se bucură de o căsnicie perfectă, a cărei rod este reprezentat de către cei doi copii pe care îi au, David și micuța Eva.

Andra se bucură de o foarte mare popularitate din partea publicului tocmai prin felul simplu de a fi. Aceasta se poartă cât se poate de naturală atât la exterior, fără a aplica produs cosmetic în exces, cât și pe partea interioară, dând dovadă de multă înțelepciune dar și blândețe.

Viața frumosului cuplu este invidiat de către multe persoane, prin prisma faptului că sunt două persoane cerebrale, împlinite pe toate planurile, fără a încerca să iasă în evidență într-un fel excentric. În ciuda împlinirii totale de care cei doi dau dovadă, necazurile bat și la uși mai mari. Astfel, Cătălin Măruță a anunțat într-un story pe contul său de Instagram faptul că au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Măruță își calmează fanii spunându-le că emisiunea va continua, venind cu soluții inedite. 
Măruță își calmează fanii spunându-le că emisiunea va continua, venind cu soluții inedite.

Ce se va întâmpla cu emisiunea La Măruță

Potrivit spuselor prezentatorului, toți membrii familiei se simt bine. Acesta a mai afirmat faptul că intră într-o ”vacanță”, făcând referire la faptul că va trebui să stea cele 14 zile în carantină. Nu în ultimul rând, Cătălin Măruță le-a mulțumit atât fanilor cât și celor dragi pentru mesajele de susținere și gândurile bune pe care le-au arătat față de Măruță și familia sa.

„Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță. Mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta e, chiar o să avem o vacanță cu toții împreună în perioada asta, vrând, nevrând. Asta e. Va trebui să stăm 14 zile acasă. (…) Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine, suntem în forță, puțin roz nu strică niciodată, așa că vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri. Aveți grijă de voi. Sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent”, a spus soțul Andrei pe contul lui de Instagram.

Fiind nevoit să petreacă următoarele două săptămâni acasă, acesta nu va mai putea modera emisiunea. Măruță își calmează fanii spunându-le că emisiunea va continua, venind cu soluții inedite.

“Să știți că o să fie emisiunea chiar dacă eu va trebui să stau 14 zile acasă. La Măruță continuă. Eu și echipa vom gșsi soluții inedite. Show-ul va merge mai departe”, a mai spus Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe