Andra, primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19. Cum se simte, de fapt, vedeta: „Au fost nişte zile grele”

Ioana Bucur 03.02.2021, 13:42
Andra, primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19. Cum se simte, de fapt, vedeta: „Au fost nişte zile grele”

Andra, primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19. După ce s-a aflat că ambii săi copii au fost depistați pozitiv cu SARS-CoV-2, Andra a dezvăluit cum se simte, de fapt, și care este noul simptom ce i-a apărut, abia acum.

Andra, primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19

Toată familia Măruță este în izolare, după ce, rând pe rând, testele au arătat că toți patru fuseseră infectați cu temutul virus. În timp ce David și Eva, cei doi copii ai cuplului, se simt bine și sunt plini de energie, se pare că adulții nu au fost la fel de norocoși. Cătălin Măruță a dezvăluit că tușește, are episoade de febră și se simte cu „bateria pe low”. În cazul Andrei, se pare că simptomele au fost mai severe. Astăzi, Andra a făcut primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19:

„Vreau să vă mulţumesc pentru mesajele voastre, pentru gândurile bune. Au fost nişte zile mai grele. Astăzi, am început să mă simt mai bine. Am avut dureri musculare, am tuşit foarte tare, mă durea capul. Astăzi, mi-am pierdut şi gustul şi mirosul. Am vrut să vă liniştesc şi să vă zic că sunt mai bine. Bucuria mea cea mai mare e faptul că simt bine copiii şi Cătălin”, a declarat artista.

Andra, primele declaraţii după infectarea cu noul covid-19
Andra a vorbit despre noul simptom ce i-a apărut

David, fiul Andrei și al lui Cătălin Măruță, infectat și el cu noul covid-19

O nouă lovitură pentru Andra și Cătălin Măruță. Fiul lor, David, a fost și el confirmat cu noul covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de prezentator, pe paginile de social media, cu puțin timp înainte de a intra în direct, la PRO TV. Cu bateria a aproape goală, așa cum reieșea de pe tricoul pe care îl purta, prezentatorul a apărut în fața camerei de filmat din living-ul casei sale, alături de micuțul David, care are energia la 100%, semn că a dezvoltat o formă ușoară a bolii.

„Tot ce face tati e cool! Covidul nu e in categoria asta, dar uite că după ce am devenit eu pozitiv, s-a întâmplat și cu David! Mulțumim pentru mesaje, din fericire ne simțim toți bine. Trecem noi și de asta! De astăzi, oameni buni, și David este în gașca noastră, de pozitivi. Nu e cel mai fain lucru, dar cred că își dorea să nu mai stea izolat de noi, în altă cameră”, a spus Catălin Măruță, pe Instagram.

Andra nu a apărut în cele mai recente postări ale lui Cătălin Măruță. Prezentatorul a explicat că soția sa îi privește la televizor, din altă cameră. Se pare că, dintre toți, artista ar fi cea mai afectată, având dureri musculare. Din fericire, însă, toți membrii familiei Măruță au făcut o formă ușoară a covid-19, și nu au avut nevoie să se interneze în spital.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...