În mașinile Tesla vei putea să te uiți la filme pe Netflix și clipuri pe YouTube, dar nu pe telefon. Care-s condițiile

Stefan Daniel 29.07.2019, 14:33
În mașinile Tesla vei putea să te uiți la filme pe Netflix și clipuri pe YouTube, dar nu pe telefon. Care-s condițiile

Mașinile Tesla vor veni cu o funcție mult dorită de șoferii care s-au obișnuit cu tehnologia de ultimă generație la bord. Elon Musk a promis că toate automobilele companiei sale vor putea rula pe ecranul de la bord filme pe Netflix și clipuri pe YouTube, dar va trebui să îndeplinești o condiție.

Tesla a fabricat încă de la început automobile cu mult înaintea erei în care trăim. Între timp, mașinile lui Elon Musk au început să fie egalate într-o oarecare măsură de competitori, așa că brandul american face pași înainte pentru a veni cu ceva nou, ceva care va lipsi mult timp din celelalte autoturisme.

Dacă ești unul dintre șoferii care preferă mașinile clasice, care vrea să simtă condusul în propriile mâini, o astfel de funcție tehnologică probabil că ți se pare inutilă. La drept vorbind, poți trăi fericit și fără ea. Dar asta nu va opri progresul mașinilor, iar Tesla încă este avangarda automobilelor viitorului.

Elon Musk vrea să te poți uita la serialul preferat Netflix direct din mașina ta Tesla

În mașinile Tesla vei putea să te uiți la filme pe Netflix și clipuri pe YouTube, dar nu pe telefon. Care-s condițiile
Tesla începe să prindă teren prielnic și în Europa, mai ales în țările nordice,unde cererea de mașini electrice e mai mare ca niciodată

Elon Musk a sugerat de mai multe ori public că ecranul de pe bordul mașinilor sale nu oferă doar informații despre trafic și despre autoturism, ci va putea fi folosit și ca mijloc de divertisment.

Astfel, vor fi disponibile și anumite jocuri pe ecranul cât o tabletă imensă de pe bord. Curând, vor fi disponibile jocuri precum Fallout Shelter, Cuphead sau jocuri clasice Atari, ca Tempest, Pole Position sau Missile Command. La unele jocuri, va putea fi folosit chiar volanul pe post de controller.

Și acum, vestea cea mare pentru cinefili sau persoanele care nu sunt înnebunite după jocuri și preferă mai degrabă să urmărească un serial sau un film pe Netflix sau clipurile preferate pe YouTube. Toate acestea vor fi disponibile curând (nu se știe o dată exactă) pe ecranul din interiorul mașinilor Tesla, însă doar când acestea sun oprite în siguranță. Cel puțin, deocamdată, când este nevoie de intervenția șoferului pentru dirijarea automobilului.

Netflix și YouTube în mașină sunt opțiuni gândite mai mult pentru viitor, pentru momentul când mașinile autonome chiar se vor conduce singure și când vor fi acceptate prin reglementări legislative. Până atunci, această funcție trebuie limitată, ca să nu pună șoferii, pasagerii și pietonii în pericol. Gadgeturile sunt și așa destul de periculoase în mașină dacă nu sunt utilizate adecvat.

Urmăriți Impact.ro și pe