Ilie Năstase mergea cu soția și cu fosta nevastă în concedii. ”Avea o verighetă la fel ca a noastră”

Ana Anitoiu, Mihai Roșoiu 22.06.2021, 16:44

Ilie Năstase mergea cu soția și cu fosta nevastă în concedii. Brigitte Pastramă a povestit ce umilințe a îndurat în timpul căsniciei de opt ani pe care a avut-o cu fostul jucător de tenis. Bruneta a spus și ce nu a putut să îi ierte acestuia.

Ilie Năstase, cu soția și fosta nevastă în concediu

Brigitte Pastramă a plecat în vacanță în Viena alături de actualul ei soț, Florin Pastramă. Acolo, bruneta i-a povestit ce umilințe a îndurat în timpul căsniciei pe care a avut-o cu fostul jucător de tenis. Ea a explicat și cum Amalia Năstase a făcut-o să treacă prin momente foarte dificile. De exemplu, aceasta îi lua locul la evenimentele sportive și purta o verighetă aproape la fel ca a ei.

”Eu eram soția lui și mergeam cu tot cu Amalia în concedii. Avea o verighetă care semăna cu a noastră, avea verigheta la fel și când mergeam la Roland Garros ea mergea cu el, iar eu stăteam afară. Și toate astea le-am suportat pentru că nu am vrut să îl pierd. Și pentru că dacă Ilie i-a dat apă la moară, ne-a făcut foarte mult rău. Mergeam la Biserică și plângeam”, a spus Brigitte Pastramă.

Ilie Nastase mergea cu sotia si cu fosta nevasta in concedii
Brigitte Pastrama si Ilie Nastase

Soția lui Ilie Năstase, eclipsată de fosta nevastă în cercul lui de prieteni

În plus, Brigitte Pastramă a povestit că soțiile prietenilor lui Ilie Năstase nu o primeau la masă, dar o invitau pe fosta lui soție. Bruneta a spus că nu l-a căutat niciodată pe fostul sportiv după divorț tocmai pentru a nu se compara cu Amalia Năstase.

”Nu vreau să treacă nimeni prin ce am trecut eu cu Ilie, prin câtă răutate am trecut. Oamenii erau răi, soțiile prietenilor lui nu mă primeau la mesele lui. O primeau pe Amalia, iar eu stăteam la altă masă cu Ilie. Nu o să vreau niciodată să mă compar cu acea individă. De aia nu l-am căutat niciodată pe Ilie după divorț. Pentru că știu moral prin ce am trecut cu el. Nimeni nu știe cât de batjocorită am fost în cei opt ani de căsnicie. Să nu uităm că Ilie mai are un băiat în Franța pe care nici nu l-a căutat cât a fost cu ea. Eu nu am vrut ca soția actuală a lui Ilie (Ioana Năstase, n.r.) să treacă prin suferința prin care am trecut eu”, a mai spus bruneta.

Ce nu i-a putut ierta Brigitte Pastramă lui Ilie Năstase

Dacă a reușit să treacă peste toate umilințele despre care a povestit, Brigitte Pastramă n-a mai reușit să-l ierte pe Ilie Năstase după ce el a fost indiferent atunci când ea a avut probleme de sănătate. Vedeta a fost suspectă de cancer, dar din fericire tumorile pe care le-a avut au fost benigne și au putut fi îndepărtate fără probleme. În acea perioadă dificilă, Amalia Năstase ar fi rănit-o profund.

”Ilie nu a avut nicio taină. M-a lăsat în plata Domnului. Asta nu am putut să iert. Că în cel mai greu moment am fost singură. Și Amalia vorbise prin oraș că eu nu sunt bolnavă și că eu așa vreau să îl țin pe Ilie alături de mine. M-a dus undeva unde mi-a făcut o diagnosticare cu un aparat care nu vedea prin silicoane și mi-a zis că sunt sănătoasă. (…) La RMN mi-au zis că e nasol și că e formațiune canceroasă și că cel mai mare avea 2 cm sub piept. Am fost distrusă. Și aia zicea că e sănătoasă și că îl folosesc pe Ilie”, a mai spus Brigitte Pastramă la Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...