Florin Pastramă, scandal de zile mari cu o celebră cântăreaţă. Ce a sfătuit-o artista pe Brigitte să facă

Ioana Bucur 15.06.2021, 23:22
Florin Pastramă, scandal de zile mari cu o celebră cântăreaţă. Ce a sfătuit-o artista pe Brigitte să facă

Florin Pastramă, scandal de zile mari cu o celebră cântăreaţă. Bărbatul a luat foc în momentul în care a aflat ce a sfătuit-o artista pe Brigitte. „Acuzata” a făcut mărturisiri incredibile despre conflictul în care este implicată.

Florin Pastramă, scandal de zile mari cu o celebră cântăreaţă

Un nou scandal a izbucnit în lumea mondenă. Florin Pastramă a răbufnit, în momentul în care a citit un mesaj în care Rona Hartner îi scria lui Brigitte că nu e de ea și că ar merita ceva mai bun. Întreg momentul a fost filmat și difuzat într-un episod recent al reality-show-ului „Brigitte și Pastramă”, difuzat de Antena Stars.

Contactată de reporterii redacției Playtech-Impact, Rona Hartner a oferit mai multe detalii despre conflictul pe care l-a iscat mesajul ei.

„În primul rând, eu nu mă bag deloc în familia lor, să fie foarte clar, nu mă interesează ce fac. Am văzut-o pe Brigitte plângând la televizor și am fost un pic emoționată pentru că și eu trec printr-un divorț și știu cât de greu este când nu te înțelegi în familie. Îi cer scuze lui Florin Pastramă, poate că l-am înțeles greșit, așa se vedea de la televizor că ea ar fi nefericită. Sper să fie fericiți, mă bucur dacă sunt fericiți”, a precizat Rona Hartner, pentru playtech.ro.

Florin Pastramă, scandal de zile mari cu o celebră cântăreaţă
Florin Pastramă, supărat pe Rona Hartner

Rona Hartner i-a scris lui Florin Pastramă

Artista a adăugat că nu și-a dorit niciun moment să intervină în relația celor doi și că i-a trimis câteva mesaje lui Florin Pastramă, pentru a-și cere iertare pentru comentariile ce l-au deranjat.

„I-am trimis acum câteva mesaje lui Florin și i-am zis că nu vreau să mă bag sub nicio formă. În orice caz, nu vreau să le stric căsătoria, s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu. Singura chestie, pe care i-am spus-o lui Brigitte, acum trei-patru ani, când au fost împreună la ”Ferma vedetelor”, este să nu ia decizii pripite. Totul din cauză că ea imediat s-a căsătorit cu Florin Pastramă.

Lucrurile nu sunt ca în Fermă, asta am vrut eu să îi spun: „Vezi că viața din Fermă nu se potrivește cu viața de zi cu zi. În Fermă e o viață, iar în viața reală e o altă viață. Lucrurile sunt diferite”, a adăugat Rona.

Rona Hartner a mărturisit că, pentru ea, divorțul și despărțirea sunt motiv de doliu. Ea a decis să încheie povestea de dragoste cu soțul francez, Herve, invocând certurile repetate. Nu există cale de împăcare, ba chiar păstrează distanța, în această perioadă, pentru a-și reveni din șocul despărțirii:

„Am mai vorbit cu soțul meu, însă doar prin mesaje, la telefon nu. Este cel mai bine pentru amândoi lucrul acesta, să păstrăm distanța. Nu ne-am mai putut înțelege și, gata, nu poți obliga un om să îl iubești sau să te iubească. După divorț, nu o să dau petrecere. Am mai auzit că unele persoane fac acest lucru, dar eu nu sunt așa. Pentru mine, divorțul este un eșec, despărțirea este un moment de doliu și de eșec, nu de bucurie, așa îl percep eu”, explicat artista.