Amalia Năstase, recunoscătoare lui Ilie Năstase: “Din Rahova am ajuns să vorbesc cu Robert de Niro”

Ioana Bucur 08.06.2021, 08:57
Amalia Năstase, recunoscătoare lui Ilie Năstase: “Din Rahova am ajuns să vorbesc cu Robert de Niro”

Cum a ajuns „fata din Rahova” să stea de vorbă cu staruri uriașe precum Robert de Niro. Amalia Năstase îi este și acum recunoscătoare lui Ilie Năstase. Fosta soție a sportivului a povestit cum a reușit să îl cucerească.

Amalia Năstase, recunoscătoare lui Ilie Năstase

Din Rahova în Paris. Amalia Năstase a povestit cum un pachet de țigări i-a schimbat complet viața. Încă studentă, Amalia își câștiga primii bani făcând sampling pentru produsele preferate ale fumătorilor. Așa l-a cucerit pe bărbatul care urma să îi devină soț.

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea. El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine.

El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat. A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră. Să pleci din Rahova, nu neapărat era vorba de statutul financiar, cât de oamenii pe care-i întâlneam când eram cu el, niște oameni la care nu aș fi visat să ajung. Să pleci din Rahova și să ajungi să vorbești cu Robert de Niro. Ma simțeam nimeni, zero barat! În România eram judecată, însă, pe la spate! Îmi ziceau: vezi că ai plecat din Rahova și l-ai luat pe ăla pentru bani>”, a povestit Amalia Năstase, potrivit click.ro.

Amalia Năstase, recunoscătoare lui Ilie Năstase
Amalia Năstase, Ilie Năstase

„Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea”

În 2003, ce doi făceau cununia civilă în Paris, iar nunta a venit un an mai târziu. Cu toate că povestea lor de dragoste s-a încheiat cu un divorț intens mediatizat, la acea vreme, Amalia îi este și acum recunoscătoare lui Ilie Năstase pentru impactul uriaș pe care l-a avut asupra destinului ei. Nu i-a fost ușor să lase în urmă o viață lipsită de griji și să o ia de la capăt, cu doi copii de crescut.

Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster, erau niște munți de frică în fața mea. Mă gândeam ce fac, lumea din jur îmi zicea: unde te duci, ești nebună, ai copii! Nu mi-a fost ușor, dar știam că pot să încep de la zero. Am reușit să reconstruiesc și viața copiilor, și pe a mea.

Când am anunțat divorțul a fost cel mai greu, era toată atenția pe mine. Am dat o scrisoare și gata. S-a terminat, nu am mai continuat. După ce nu mai ești bine ca și cuplu, o lași așa și gata. La câțiva ani după divorț am fost cu Alessia la o evaluare psihologică și doamna psiholog mi-a zis: doamnă, copilul ăsta nu a trecut printr-un divorț. După divorț, eu și Ilie am găsit modalități ca fetele să nu sufere după un scandal”, a dezvăluit Amalia Năstase, pentru sursa citată.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...