EXCLUSIV

Îl mai ții minte pe Frankfurt din Vacanța Mare? Iulian Ilinca revine în forță la TV. „Va fi ceva inedit”. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 23.08.2022, 18:11

Iulian Ilinca, cel care ani buni i-a dat viață lui „Frankfurt”, un personaj celebru din serialul „Vacanța Mare”, revine din această toamnă pe micile noastre ecrane. „Frankfurt” se va metamorfoza în „Mugurel”, un producător de emisiuni de televiziune chemat să facă audiență din aventura unor simpli ciobani.

Frankfurt din Vacanța Mare revine în forță la TV

Celebrul Frankfurt, cel care a dat cândva marea lovitură împreună cu figurile consacrate ale serialului „Vacanța Mare”, în frunte cu Leana și Costel, Axinte, Lila, Mitică și Romică, numărându-se printre favoriții publicului, e de părere că revenirea pe micile ecrane va fi una cu impact.

„Nu am scăpat nici astăzi de supranumele acela de scenă, dacă îl pot numi așa! Lumea mă mai striga și azi . Semn că personajul pe care l-am jucat ani buni a intrat demult în memoria colectivă și nu cred că va ieși cu una, cu două! Poate că viitorul meu rol va sta în umbra celui vechi, dar sunt sigur că telespectactorii vor face diferența, chiar dacă e vorba despre același specific, al unui serial de comedie”, a declarat actorul Iulian Ilinca pentru IMPACT.RO.

Frankfurt din Vacanta Mare revine in forta la TV
Frankfurt din Vacanta Mare revine in forta la TV

Iulian Ilinca a jucat recent într-un film

Proiectul actualei provocări a început la scurt timp după ce Ilinca a jucat cu mare succes în pelicula  „Secretul lui Zorillo”, un film lansat în această primăvară și dedicat confruntărilor dintre daci și romani, dar dintr-o perspectivă cu totul inedită. „Frankfurt” joacă în acest film alături de alte nume foarte apreciate în lumea divertismentului, în frunte cu Cosmin Seleși, Alexandru Pop, alias vărul Săndel și Alin Panc.

„Cu actualii parteneri mă cunosc de la acel proiect, un film la care mi-a făcut mare plăcere să contribui. Și tot discutând, am căzut de acord că ar merita să le propunem telespectatorilor o nouă provocare. Și de data asta va fi vorba despre ceva inedit, fiindcă cine a mai avut parte până astăzi despre o înfruntare a ciobanilor?”, se întreabă același Iulian Ilinca.

„Frankfurt” nu a mai apărut pe micile ecrane din 2017, atunci când și-a încheiat colaborarea cu vechii amici din „Vacanța Mare”.

„Lumea mă mai întreabă și azi ce mai face unul sau altul. E evident că-și doresc să mai vadă sau să-și reamintească de vechile aventuri. Însă orice început are și un sfârșit și fiecare dintre noi a trebuit să-și vadă de drumul său în viață!”.

Revine pe micile ecrane într-un nou serial de comedie

Noul serial de televiziune, ce va putea fi urmărit în această toamnă la Prima TV, sub titulatura de „Înfruntarea bacilor”, va avea, cel puțin într-o primă fază, opt episoade.

„Mugurel, personajul meu, trebuie să facă audiență. Pe spinarea a doi ciobani și din confruntarea cu șeful său direct, numit Babacu, care nu vizează decât un singur lucru. Vă puteți închipui și singuri cam ce-și dorește un șef?! Și din context, din disputa bacilor, cei care văd deseori viața altfel decât cum își închipuie un orășean, din comicul situațiilor, se naște povestea serialului”, a descris el pe repede înainte conținutul viitoarei provocări media. Iulian Ilinca susține că Mugurel, noul său personaj de suflet, încearcă să fie cât de serios poate, deși nu va reuși de fiecare dată să facă ceea ce-și propune.

„Filmările pentru primele episoade s-au consumat deja, la o fermă de lângă București. În circa trei săptămâni, fiindcă nu a fost timp de pierdut, mai ales că vara asta a fost plină de proiecte pentru mulți dintre noi”, a mai spus Ilinca. Cei care își doresc să-l vadă și în alte ipostaze, îl pot găsi pe scena Teatrului Excelsior din București. Din toamnă va avea și aici parte de un rol nou, cel al jupânului Dumitrache, din celebra piesă a lui Ion Luca Caragiale, „O noapte furtunoasă”.

Urmăriți Impact.ro și pe