Cum a ajuns Theo Rose să joace în „Clanul”, noul serial de la Pro TV. „Învaţă alea şi du-te” (Exclusiv)

Ioana Bucur 07.07.2022, 13:37
Cum a ajuns Theo Rose să joace în „Clanul”, noul serial de la Pro TV. „Învaţă alea şi du-te” (Exclusiv)

Este nu doar una dintre cele mai talentate artiste ale generației sale, dar este și una dintre cele mai îndrăgite de publicul din România. Cântăreața a fost aleasă ca unul dintre antrenorii de la „Vocea României”, unde va face echipă cu Smiley, însă se pregătește pentru un nou proiect, poate cea mai mare provocare a sa de până acum. Jurnaliștii redacției Playtech – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, cum a ajuns Theo Rose să joace în „Clanul”, noul serial de la Pro TV.

Theo Rose povestește cum a ajuns să joace în „Clanul”

Theo Rose probabil trăieste una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei sale. Pe lângă proiectele muzicale, artista a făcut un pas uriaș în televiziune. Va face echipă cu Smiley, ca antrenor, în viitorul sezon „Vocea României”. Provocarea cea mare este rolul pe care l-a primit în „Clanul”, noul serial de la Pro TV.

Într-un interviu oferit în exclusivitate redacției Playtech – Impact.ro, Theo Rose a povestit cum a ajuns să participe la casting.

„M-am dus la casting exact într-o joacă, așa. Cineva m-a sunat și mi-a spus că se dă casting pentru un serial care se va face la Pro TV. “Du-te și tu să vezi dacă faci ceva acolo! Îți trimit scenariul, învață alea și du-te!”

Așa am și făcut, eu eram chiar la munte, am învățat replicile în mașină, în drum spre București, am fost, am dat castingul, am intrat ca un soare, m-am distrat, mi-a plăcut foarte tare la casting. M-am bucurat de experiență. pentru că nu am avut niciun fel de așteptare. Am învățat că orice probă dau pentru orice, e o lecție pentru mine, e un prag pe care îl depășesc.

Așa că nu mai refuz deloc, nimic, pentru că sunt convinsă că din fiecare chestie pe care o fac, am de învățat. M-am dus, am făcut acolo cât m-a dus capul să fac, după care am fost sunată ulterior, spre marea mea mirare, și am primit vestea că am luat rolul acesta. Am crezut că e o glumă, nu m-am așteptat nicio secundă la chestia asta.

Am fost foarte entuziasmată și încă sunt! Mă observă regizorii și oamenii cu care lucrez, și fetele de la machiaj că sunt obosită extraordinar de tare. Cânt, dorm câte două ore, vin la filmări, stau toată ziua, am un program haotic, e foarte încărcat, dar entuziasmul mă ajută atât de tare să rezist. Și nu am cum să mă plâng de nimic, pentru că mă împlinește. Îmi place mult tot ce fac în perioada aceasta”, a declarat, pentru playtech.ro, Theo Rose.

Cum a ajuns Theo Rose să joace în „Clanul”, noul serial de la Pro TV. „Învaţă alea şi du-te” (Exclusiv)
Theo Rose

„Fur meserie”

Frumoasa cântăreață nu are studii în actorie, însă încearcă, așa cum ne-a mărturisit, să fure meserie de la colegii săi. Un ajutor mare primește de la Damian Anghel.

„De la toți actorii fur meserie. Cel mai mult mă ajută Damian Anghel. El e foarte atent, și-a dat seama că am nevoie de un sprijin mai special, neavând toate cunoștințele de care are nevoie un actor, pentru a se descurca într-un astfel de proiect.

Așa că știe exact de ce am nevoie și, între duble, între secvențe vine și tot timpul îmi dă indicații. De asemenea, colegii mei, toți s-au oferit să mă ajute atunci când am întrebat ceva”, a mai spus Theo Rose.

Urmăriți Impact.ro și pe