Georgina Rodriguez a strălucit pe covorul roșu de la Cannes. Iubita lui Cristiano Ronaldo, prima apariție după tragedia de acum o lună

Sorin Barbu 26.05.2022, 12:07

Georgina Rodriguez a atras din nou toate privirile. Jurnaliștii au lăudat-o pentru apariția spectaculoasă de la Festivalul Internațional de Film de la Cannes și au scris că prin prezența ei, Shakira sau Kylie Minogue nu s-au mai bucurat de toate aprecierile.

Iubita lui Cristiano Ronaldo, strălucitoare la festivalul de la Cannes

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo fac eforturi foarte mari să depășească momentul greu de acum o lună, când unul dintre gemeni și-a pierdut viața la naștere. Fotbalistul s-a concentrat pe finalul de sezon cu Manchester United și și-a ajutat echipa să prindă un loc în Europa League, în timp ce iubita lui a petrecut mult timp cu cei mici, dar a încercat să se ocupe și de afaceri.

La aproape o lună de la drama prin care a trecut, iubita lui Ronaldo a apărut prima oară în public. A luat avionul familiei și a plecat în Franța, la festivalul de la Cannes. Înainte de plecare s-a fotografiat, iar poza, în care apare îmbrăcată într-un costum din piele, a strâns doar într-o oră cinci sute de mii de aprecieri. Jurnaliștii de la The Sun nu puteau să rateze momentul și au făcut o analiză a costumației.

Georgina a participat la Cannes la premiera filmului „Elvis”, iar apariția ei pe covorul roșu a fost spectaculoasă. Au fost jurnaliști care au scris că iubita lui Ronaldo a atras mai multe priviri decât vedetele Ricky Martin, Shakira sau Kylie Minogue.

Ziariștii au continuat să se întrebe când va avea loc nunta dintre Cristiano și iubita lui. Cei doi sunt împreună de mai bine de cinci ani și au vorbit prima oară despre legalizarea relației în filmul „I am Georgina”. „S-ar putea întâmpla peste un an sau peste 6 luni sau chiar luna viitoare. Dar sunt 1.000% sigur că se va întâmpla”, a mărturisit CR7 la finalul lui ianuarie.

Rămâne de văzut și ce se va întâmpla cu Cristiano Ronaldo. Noul antrenor de la Manchester United a spus că are nevoie de el, dar starul portughez pare decis să plece.

Urmăriți Impact.ro și pe