VIDEO

Momente emoționante pe arena „Anfield”. Fanii lui Liverpool au ținut un moment de reculegere în memoria băiatului lui Cristiano Ronaldo

Sorin Barbu 20.04.2022, 12:04
Momente emoționante pe arena „Anfield”. Fanii lui Liverpool au ținut un moment de reculegere în memoria băiatului lui Cristiano Ronaldo

Barierele rivalității din fotbal au fost rupte de nenorocirea prin care a trecut Cristiano Ronaldo. Fanii lui Liverpool au oferit un moment emoționant în minutul 7 al confruntării cu Manchester United. Suporterii de pe întreg stadionul s-au ridicat în picioare și  au cântat „You never walk alone”, în memoria băiatului starului portughez.

Fanii lui Liverpool, mesaj de susținere pentru rivalul Cristiano Ronaldo

Fanii lui Liverpool au făcut o plecăciune în fața lui Cristiano Ronaldo. Starul portughez trece prin momente grele, după ce i-a murit băiatul, iar suporterii rivalei i-au transmis un mesaj de încurajare. În minutul 7 al partidei au început să aplaude și să cânte. În acest timp, jucătorii celor două echipe au pasat lejer, pentru a nu strica momentul solemn.

„A fost o adevărată demonstrație de clasă și, bineînțeles, toate gândurile noastre, începând din momentul în care am aflat vestea, au fost pentru Cristiano și familia sa. Nici nu îmi pot imagina cum se simte. Suntem alături de el.

Pentru mine, momentul meciului a avut loc în minutul 7, când tot stadionul a arătat clasă pură. Sunt atâtea lucruri mult mai importante în viață decât fotbalul. Suntem alături de Cristiano Ronaldo și de familia lui”, a declarat Jurgen Klopp, citat de Mirror.

„Cu cea mai profundă tristeţe trebuie să vă anunţăm că băieţelul nostru a trecut în nefiinţă. Este cea mai mare durere pe care o poate simţi un părinte. Doar naşterea fetiţei noastre ne dă puterea să trăim acest moment cu ceva speranţă şi fericire.

Le mulţumim medicilor şi asistentelor pentru îngrijiri şi susţinere. Suntem devastaţi de această pierdere şi vă rugăm să ne respectaţi intimitatea în aceste momente foarte dificile. Băieţelul nostru, eşti îngerul nostru. Te vom iubi mereu” a scris Cristiano Ronaldo, după ce fiul său a murit la naștere, pe Instagram.

„Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi”, a fost mesajul trimis de sora lui Cristiano, Elma, după momentul oferit de fanii de pe „Anfield”.

Fără atacanul portughez pe teren, Manchester United s-a făcut de râs în confruntarea cu trupa „cormoranilor” și a pierdut cu 4-0. „Dubla” lui Salah și golurile lui Diaz și Mane au stabilit scorul partidei.

În urma acestui rezultat, Liverpool a urcat pe primul loc în Premier League, cu 76 de puncte, în timp ce Manchester United a coborât pe locul 6.

Urmăriți Impact.ro și pe