Cristiano Ronaldo încearcă să fie puternic după nenorocirea de acum patru zile. Fotografia emoționantă postată în miez de noapte

Sorin Barbu 22.04.2022, 09:27
Cristiano Ronaldo încearcă să fie puternic după nenorocirea de acum patru zile. Fotografia emoționantă postată în miez de noapte

Cristiano Ronaldo și iubita lui Georgina trec prin momente foarte grele, după ce acum patru zile unul dintre gemeni a murit la naștere. Starul portughez a postat un mesaj emoționant, alături de o fotografie în care apare și noul membru al familiei.

Cristiano Ronaldo, mesaj și fotografie emoționante

Au fost patru zile înfiorătoare pentru familia lui Cristiano Ronaldo. Iubita lui Georgina a fost însărcinată, dar băiatul a murit la naștere. Starul portughez a fost cel care a anunțat vestea, iar acum încearcă să le transmită fanilor că face mari eforturi să nu se lase strivit de durere.

Atacantul lui Manchester United a postat o fotografie în care încearcă să zâmbească având în brațe fetița nou-născută. Alături este un mesaj în care le mulțumește celor care au fost alături și i-au susținut familia.

„Casă dulce casă. Gio și fetița noastră sunt într-un final alături de noi. Vrem să mulțumim tuturor pentru mesajele și gesturile de simpatie.

Suportul vostru este foarte important și am simțit iubirea și respectul pe care îl aveți pentru familia noastră. Acum este timpul să ne bucurăm de sufletul care ni s-a alăturat pe acest pământ”, a scris Cristiano Ronaldo pe Facebook.

Tot printr-un mesaj pe rețele sociale le-a mulțumit și fanilor rivalei din Liverpool. Suporterii de pe stadionul „Anfield” au început să-i cânte, în semn de susținere, celebrul „You’ll never walk alone” (Nu vei merge niciodată singur) în minutul 7 al confruntării Liverpool – Manchester United. 7 este numărul purtat de Ronaldo pe tricou.

„O lume… Un sport… O familie globală. Mulțumesc, Anfield. Atât eu, cât și familia mea nu vom uita niciodată acest moment de respect și compasiune”, a fost mesajul transmis de atacantul portughez.

Cristiano Ronaldo nu a jucat în meciul cu Liverpool, dar s-a întors deja la antrenamente, încercând să dea uitării evenimentul trist. Sunt șanse mari să fie pe teren la partida cu Arsenal, programată pe data de 23.04.2022.

Urmăriți Impact.ro și pe