EXCLUSIV

George Mihăiță a luat o decizie surprinzătoare. Secretul din spatele paginii sale de Instagram. „Acest pas e unul special pentru mine” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 30.06.2022, 19:30
George Mihăiță a luat o decizie surprinzătoare. Secretul din spatele paginii sale de Instagram. „Acest pas e unul special pentru mine” EXCLUSIV

George Mihăiță, directorul Teatrului de Comedie din Capitală, o instituție înființată acum mai bine de șase decenii de către un alt nume sonor al scenei românești, Radu Beligan, e plin de surprize. El a decis să-și deschidă propria pagină de Instagram. Ceea ce pentru alții ar putea constitui un fapt mai mult decât banal, pentru George Mihăiță, e un gest semnificativ.

„Acest pas e unul special pentru mine”

În primul rând, prin prisma faptului că relația dintre rețelele sociale și anumite categorii de vârstă nu e neapărat neapărat printre cele mai apropiate.

„Acest pas e unul special pentru mine. Nu pot să vă spun în acest moment ce a stat în spatele acestei decizii. Sigur, a avea o pagină pe Instagram nu e doar apanajul unui om tânăr. Și a contat și asta. Dar vă promit că am să dezleg integral misterul în cursul lunii august. De aceea îi rog pe toți să aibă puțintică răbdare”, a declarat George Mihăiță pentru impact.ro.

El a lăsat să se înțeleagă că în spatele deciziei sale pe această temă a stat și nevoia, și curiozitatea, dar a evitat cu abilitate orice răspuns ferm în această chestiune. El a admis că este foarte posibil să mai învețe unele lucruri privind administrarea paginii sale de la cei mai tineri, inclusiv de la fiii săi, „dacă va simți că e nevoie de acest lucru!”.

În plus, directorul Teatrului de Comedie și-a luat prin surprindere inclusiv colegii de scenă o dată cu luarea acestei hotărâri, printre cei care au salutat deschis inițiativa fiind inclusiv și vedeta instituției teatrale cu sediul în Centrul Vechi al Bucureștiului, Mihai Bendeac.

George Mihăiță a luat o decizie surprinzătoare. Secretul din spatele paginii sale de Instagram. „Acest pas e unul special pentru mine” EXCLUSIV
George Mihăiță, alături de unul dintre prietenii săi, Marcel Iureș

„Turnez la viitorul serial de la PRO TV, Clanul”

La cei 74 de ani pe care-i va marca la începutul toamnei, George Mihăiță se poate lăuda cu o carieră impresionantă. El a absolvit în urmă cu 51 de ani Facultatea de Teatru, la clasa profesorului Sanda Manu. Alături de Vladimir Găitan, el a deținut rolul principal în pelicula „Reconstituirea”, al lui Lucian Pintilie, un film considerat unul din puținele puncte de reper ale cinematografiei românești, din întreaga sa istorie.

Înainte de 1989 aparițiile sale în filmele de comedie din seria „Brigada Diverse” sau în câteva pelicule dedicate celor mici au fost de asemenea bine primite de către public. După 1990 a avut roluri memorabile în pelicule ca „Moromete 2” sau „Undeva în Palilula”. Per total, sunt peste 50 de producții cinematografice în distribuția cărora se regăsește și numele său, În plus, el a jucat în sute de spectacole pe scena Teatrului de Comedie, a Naționalului bucureștean, la „Bulandra” sau la Baia Mare.

Cu toate acestea, actorul spune că pasiunea sa pentru teatru a rămas la fel de mare ca în prima zi. Cea mai bună dovadă? George Mihăiță nu se gândește la niciun proiect de vacanță pentru următoarele două luni estivale:

„Nu am absolut niciun plan de vacanță. Niciun unul! Turnez la viitorul serial de la PRO TV, „Clanul”, despre care nu vă pot da încă detalii, dar prin care vă dau deja întâlnire chiar la toamnă. Și mai sunt câteva proiecte și la teatru. Așa că nici nu se pune chestiunea unei vacanțe. Poate câteva zile de relaș, dar nimic mai mult!”.

Urmăriți Impact.ro și pe