George Burcea rupe tăcerea despre despărţirea de Viviana Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi (exclusiv)

Ioana Bucur 19.08.2021, 20:05
George Burcea rupe tăcerea despre despărţirea de Viviana Sposub. Ce s-a întâmplat între cei doi (exclusiv)

Ce s-a întâmplat, de fapt, între cele două vedete? George Burcea a dat primele declarații după apariția zvonurilor despre despărțirea de Viviana Sposub.

George Burcea, despre despărțirea de Viviana Sposub

Viviana Sposub l-a șters pe George Burcea din viața ei, cel puțin, din cea virtuală. Bruneta a scos recent toate fotografiile în care apărea fostul partener al Andreei Bălan de pe paginile ei de social media, ceea ce a dat naștere speculațiilor cu privire la soarta relației lor. Mai mult, Viviana nici nu-l mai urmărește pe actor pe Instagram!

La scurt timp după ce în spațiul public a început să se vorbească despre despărțirea de Viviana Sposub, actorul a dat câteva declarații pentru jurnaliștii de la Cancan, spunând că, în ultimul an, ea nu a lipsit „nicio secundă” din viața lui.

Doar o zi mai târziu, adevărul a ieșit la lumină. Apropiați ai cuplului au dezvăluit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro, că frumoasa brunetă s-a supărat cumplit pe iubitul său, iar asta ar fi fost motivul pentru care i-a dat „delete” de pe Instagram.

„Ea (n.red. Viviana Sposub) s-a supărat dintr-o dată, nu știe nimeni ce s-a întâmplat între ei, însă se zvoneste că totul ar fi plecat de la o petrecere la care a fost George. O petrecere numai cu băieții, care s-a întins până a doua zi de dimineață. Viviana s-ar fi supărat foarte tare și nu a mai vrut nici să-i răspundă la telefon, l-a blocat și pe telefon, pe WhatsApp, peste tot.

George însă nu renunță cu una, cu două, la ea. Face pressing ca ea să îi mai dea o sansă. O copleșește cu gesturi romantice, cu declaratii de dragoste publice, cu mici daruri. Orice pentru ca ea să treacă peste ce s-a întâmplat și să se întoarcă la el. Momentan însă, Viviana este de neclintit”, au mărturisit apropiați ai celor doi pentru playtech.ro.

George Burcea rupe tăcerea despre despărţirea de Viviana Sposub
Viviana Sposub si George Burcea

„Îi muțumesc și o iubesc enorm”

George Burcea păstrează încă toate fotografiile cu iubita sa, semn că nu este încă pregătit să renunțe la relație. El a mai spus că în această perioadă este extrem de ocupat cu proiectele sale, mărturisind că Viviana Sposub i-a fost alături în tot și în toate:

„Să-mi dea Dumnezeu putere și sănătate să le duc pe toate. Și cred că am atât din partea Lui, cât si din partea Vivianei, căreia îi mulțumesc și o iubesc enorm și care timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.

Un partener cu care să împărtășesti fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110%. Pe lângă proiectele mele, mai am un proiect genial în America. Va fi cel mai mare proiect la care am filmat vreodată. Veți vedea îndată!”, a spus George Burcea pentru cancan.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...