Viviana Sposub, gafă în direct. Colegul de la „Vorbeşte Lumea” a corectat-o imediat pe iubita lui George Burcea: „Îl agiţi aşa”

Ana Anitoiu 02.07.2021, 12:58

Viviana Sposub a făcut o gafă în direct. Coţofană, colegul ei de la ”Vorbește Lumea”, a corectat-o imediat. Iubita lui George Burcea a venit totuși cu o replică pentru a încheia subiectul ce a pus-o într-o lumină proastă.

Ce gafă a făcut Viviana Sposub în direct

Revenită recent la emisiunea ”Vorbește Lumea” de la Pro TV, Viviana Sposub a făcut o gafă în direct. Iubita lui George Burcea a primit o întrebare ce a pus-o într-o mare încurcătură și a dat un răspuns greșit, iar Coțofană a corectat-o.

”Cum faci ca oul fiert să se decojească uşor?” – Aceasta a fost întrebarea în urma căreia Viviana Sposub a făcut o gafă în fața tuturor. „Îl agiţi acolo aşa şi gata!”, a spus ea. Cosmina Păsărin a fost ceva mai aproape de adevăr. ”Îl pui în apă rece la final” a fost răspunsul ei.

„Se pune oul în apă abia când aceasta fierbe. Dai focul la mic, îl laşi 13 minute, apoi îl bagi într-o baie de gheaţă. Aşa se curăţă corect şi uşor oul fiert”, le-a corectat Coţofană pe amândouă. Însă, Viviana Sposub n-a rămas fără replică. „Până mâncăm oul ăla ne trece de foame”, a spus ea.

Viviana Sposub, gafa în direct. Colegul de la
Viviana Sposub

Viviana Sposub vrea să devină mamă

Recent, Viviana Sposub le-a dat de gândit fanilor. La ”Vorbește Lumea” a fost invitată Beatrice Olaru, fostă concurentă la Exatlon România, care a născut în urmă cu câteva luni. Iubita lui George Burcea i-a cerut antrenoarei de fitness câteva sfaturi despre ce ar trebui să facă o femeie pentru a-și reveni în formă în urma unei nașteri.

”Vreau să aflu mai multe secrete, vreau să știu și eu în caz că mă gândesc în curând să devin… Vreau să-mi arăți cum trebuie să acționezi după ce ai născut ca să revii la forma inițială”, i-a spus Viviana Sposub, care în urmă cu ceva timp a dezvăluit că își dorește copii cât mai repede și că dacă ar avea o situație financiară bună ar vrea să devină mamă chiar de cinci ori.

George Burcea, despre posibilitatea de a deveni din nou tată

De cealaltă parte, George Burcea, care are două fiice din căsnicia cu Andreea Bălan, a spus că nu își dorește să aibă cinci copii, dar n-ar refuza să devină din nou tată. Totuși, pentru el altceva este important în prezent.

”Important este că eu sunt sănătos, Viviana și copiii mei la fel. De ce nu? (dacă mai vrea alți copii, n.r.) Nu pot să zic acum că vreau 7 copii. Important este să fim cu toții bine, și eu cu Viviana și cealaltă parte a familiei”, a mai spus George Burcea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...