Andreea Bălan s-a scos de pe urma divorțului de George Burcea. Ce face cu cei 100.000 de euro pe care îi are acum în cont (Exclusiv)

Ioana Bucur 13.08.2021, 08:32
Andreea Bălan s-a scos de pe urma divorțului de George Burcea. Ce face cu cei 100.000 de euro pe care îi are acum în cont (Exclusiv)

Se pare că divorțul de George Burcea aduce și motive de fericire pentru Andreea Bălan. Artista se pregătește să facă o investiție uriașă, de aproape 100.000 de euro.

Andreea Bălan: „E timpul pentru o schimbare”

Andreea Bălan și George Burcea sunt încă în plin proces de divorț. Artista, care se bucură că, după mai bine de un an, se poate întoarce în locul în care se simte cel mai bine – pe scenă, se pregătește să facă un alt pas important, iar acest lucru este posibil și datorită despărțirii de tatăl fetițelor ei.

Artista a decis că a venit momentul să renunțe la autoturismul pe care îl conduce acum, un Range Rover alb, și, potrivit un surse playtech.ro, ar fi dispusă să investească o sumă uriașă în noua achiziție: aproape 100.000 de euro. O parte din banii pentru noua mașină au venit după separarea de Burcea. El i-a înapoiat juratei „Te cunosc de undeva” automobilul pe care i-l făcuse cadou, un Mitsubishi, pe care Andreea l-a vândut.

„În presă a apărut că eu vreau să mă răzbun, să îi iau și vila și mașina. Nu există așa ceva, sunt invenții. Pentru că noi de la început am semnat un contract de separare de bunuri. Fiecare pleacă cu ceea ce a venit.

Și evident că mașina și casa erau de dinainte de relație, deci nu am ce să îi iau. Mi-a înapoiat și mașina, atunci când a rămas fără carnet, cea pe care i-am făcut-o cadou.”, preciza Andreea Bălan într-o emisiune tv.

Cu banii în cont, Andreea a început căutările. Vedeta s-a interest deja printre apropiați cam ce ar putea să-și cumpere și este dispusă chiar să-și schimbe planurile cu privire la genul de mașină pe care o va conduce în viitorul apropiat. Artista nu exclude să investească chiar și 100.000 de euro într-un Jaguar.

„Hei dragilor, e timpul pentru o schimbare, îmi caut mașină nou-nouță. Ce îmi recomandați? Vreau SUV. Aștept sugestii și opțiuni”, a scris Andreea Bălan, pe pagina sa de Facebook.

Andreea Bălan s-a scos de pe urma divorțului de George Burcea
Andreea Bălan

Adreea Bălan și George Burcea nu au nimic de împărțit

Pe plan financiar, lucrurile sunt clare între cei doi viitori foști soți, în condițiile în care, înainte de a se căsători, au semnat un document ce prevede că, în caz de divorț, bunurile dobândite înainte de căsătorie revin fiecăruia dintre foștii soți. Acum, adevărata bătălie dându-se pentru custodia celor două fetițe, Ella și Clara.

„Dacă nu mai locuim sub același acoperiș, nu înseamnă că mi-am abandonat copiii. Locuiesc la șapte kilometri de ei și îi vizitez la 2-3-5 zile ( în funcție de activitățile profesionale), iar după ce trece gripa vom petrece și mai mult timp împreună prin parcuri/ săli de repetiții, platouri sau excursii.

Dacă despre mine care sunt aici, in B (n.r. București), lângă copii, spuneți ca i-am abandonat, atunci ce părere aveți de părinții care i-au lăsat la maternități, i-au aruncat la coș, i-au lăsat pe străzi, la rude, vecini, au plecat din țară sau și mai rău, au intrat în pușcărie din cauza unei crime, de exemplu…?!”, scria George Burcea.