Gabriela Firea, operată de urgență! Ce se întâmplă acum cu fostul edil al Capitalei

Cristian Cojocaru 16.01.2021, 16:26
Gabriela Firea, operată de urgență! Ce se întâmplă acum cu fostul edil al Capitalei

Potrivit ultimei sale postări de pe pagina sa de Facebook, Gabriela Firea a fost operată de urgență vineri seara, la un spital privat din București. Dl.Prof.Dr. Nicolae Poiană este cel care a asistat această operație.

Gabriela Firea a fost operată de urgență

Fostul edil al Bucureștiului a făcut anunțul prin cadrul rețelei de socizalizare, postare în care menționează că se simte bine în urma acestei operații și că este în curs de vindecare. Totodată, Gabriela Firea a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale ale clinicii Sanador care au dat dovadă de profesionalism și s-au ocupat de senatoare. Nu în ultimul rând, aceasta vine cu sfaturi de viață pentru toți susținătorii ei din mediul online și nu numai.

„După o zi intensă, îmi adun toată energia pentru a le aduce mulţumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au îngrijit în timpul intervenţiei chirurgicale de azi: Dl. Prof Dr. Nicolae Poiană, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistentă-şefă Mihaela Enciu şi tuturor celorlalte asistente.

Nu în ultimul rând, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a cărei dăruire pentru profesie şi dragoste de oameni se simte atât în buna organizare, cât şi în sufletul pe care îl pun cadrele medicale pentru vindecarea pacienţilor.   Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, să aveţi grijă de sănătate, fie că sunteţi tineri sau seniori, doamne sau domni. În viteza vieţii, tindem să uităm esenţialul: fără sănătate nu putem fi nici alături de cei pe care îi iubim, nu putem munci şi nici nu ne putem bucura de natură, de călătorii, de lucrurile simple care fac viaţa mai frumoasă!”, a scris Firea pe pagina sa de socializare.

Gabriela Firea a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale ale clinicii Sanador
Gabriela Firea a ținut să mulțumească tuturor cadrelor medicale ale clinicii Sanador

Vasta experiență pe care doctorul operator o are

După cum arată datele postate pe site-ul clinicii Sanador, dl. conf. Poiană are o experiență în specialitatea obstetrică-ginecologie de peste 40 de ani. Acesta a participat la peste 10.000 de nașteri de-a lungul anilor de activitate, indiferent că vorbim despre participare directă sau supravegherea operațiilor. La experiența sa se mai adaugă aproximativ 6.000 – 8.000 de intervenții în aria ginecologică, iar în ultimii 15 ani de când a abordat tehnologia fertilizării în vitro, a făcut fericite aproximativ 30% dintre cuplurile care au apelat la serviciile sale.

Dr. Nicolae Poiană este și membru fondator al unor societăți medicale printre care se numără Societatea Română de Obstetrică – Ginecologie, Societatea Română de Menopauză, Societatea Română de Urologinecologie, Societatea Română de Medicină Reproductivă și Societatea Română de Endocrinologie Ginecologică.

Pe lângă impresionanta sa participare în domeniul medicinei, acesta deține supraspecializări în ramuri medicale precum colposcopia, laparoscopia, histeroscopia, ecografia, obstetrică-ginecologie și fertilizarea în vitro. Este un mare susținător al dreptului la echivalarea studiilor și libera circulație a medicilor și asistenților medicali în UE, fiind senior negociator din partea României cu Comunitatea Europeană.

Urmăriți Impact.ro și pe