O mai ții minte pe studenta criminală de la Medicină? Decizia groaznică luată în închisoare

Stan Filon 23.09.2020, 17:52
O mai ții minte pe studenta criminală de la Medicină? Decizia groaznică luată în închisoare

Carmen Bejan, studenta la Medicină care a șocat România, după ce a ucis și tranșat un bărbat împreună cu iubitul ei, coleg de facultate, se pare că are probleme serioase în dragoste și vrea să divorțeze. Deși s-a despărțit de cel împreună cu care a ucis, femeia reușise să își întâlnească după gratii iubirea vieții.

Carmen Bejan, studenta criminală de la Medicină, vrea să divorțeze

Carmen Bejan s-a căsătorit în penitenciar cu un deținut traficant de droguri și cei doi au făcut și un copil, poate în speranța că îi va aduce mai repede libertatea, însă șansee nu au fost de partea ei. Copilul a murit la naștere, deoarece s-a născut cu malformații grave, iar cei care l-au văzut au spus că studenta criminală Carmen Bejan a născut un adevărat monstru.

Acum, din informațiile publicate de playtech.ro, tânăra suferă din dragoste și este pe cale să de despartă de soțul ei, aflat acum în libertate. Imediat după ce a pierdut copilul, Carmen Bejan a intrat într-o depresie cruntă, din care a ieșit cu greu.

Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina, vrea sa divorteze
Carmen Bejan, studenta criminala de la Medicina, vrea sa divorteze

Carmen Bejan a născut un monstru, apoi a intrat în depresie

Potrivit apropiaților săi, citați de Playtech, Carmen Bejan este foarte supărată, deoarece soțul ei ar fi înșelat-o. Bărbatul este șofer de tir și se pare că a avut mai multe iubite, de când a ieșit din închisoare, deși ar fi jurat că o așteaptă să iasă din închisoare pentru a fi o adevărată familie.

Dovadă că informațiile sunt adevărate constă în faptul că aceasta a cerut, de curând, transferul de la penitenciarul la Arad la penitenciarul Gherla, motivând că vrea să fie cât mai departe de soț și de mormântul copilului lor. După transfer, Carmen i-a dat în judecată pe reprezentanții penitenciarului Gherla, acuzând faptul că nu are condiții decente de detenție. În motivare, ea susține că a găsit în penitenciar condiții care nu sunt compatibile cu viața pentru o ființă.

Soțul infidel

Carmen Bejan a șocat România, după ce a uciș și tranșat un bărbat, la ea în camera de cămin. La faptele abominabile a participat și iubitul ei, student tot la medicină, Sergiu Florea. Tânărul se pare că îi căuta clienți iubitei sale pentru a întreține relații sexuale contracost.

Inițial, Carmen Bejan a fost considerată complice la omor, însă mai apoi i s-a schimbat încadrarea în omor calificat. Atât ea, cât și partenerul ei de atunci, ambii studenți la medicină, au fost condamnați la 20 de ani de închisoare cu executare, însă anul trecut pedeapsa tinerei s-a redus cu 400 de zile, cu ajutorul recursului compensatoriu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...