Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu, din nou împreună. Imaginile pentru care Bianca Drăgușanu va turba

Ana-Maria Tudor 27.05.2023, 12:17

Gabi Bădălău demonstrează fără echivoc implicarea sa în viața copiilor săi, chiar și după decizia lui și a Claudiei Pătrășcanu de a divorța. Cu toate acestea, afaceristul și artista au reușit să participe împreună la serbarea copiilor lor, deși au preferat să rămână separați. Este evident că ambii părinți au depus eforturi considerabile pentru a evita orice interacțiune neplăcută.

Foștii parteneri au participat la serbarea copiilor

Atât Claudia Pătrășcanu, cât și Gabi Bădălău au continuat să își arate implicarea în viața copiilor lor prin intermediul rețelelor de socializare, postând imagini alături de aceștia. Chiar dacă nu mai formează o familie în prezent, ambii părinți rămân implicați și prezenți în viața copiilor lor. Imaginile postate pe InstaStory dezvăluie faptul că Claudia Pătrășcanu a stat în primele rânduri la serbarea copiilor, în timp ce Gabi Bădălău s-a aflat în ultimele rânduri. Aceasta este o dovadă clară că ambii părinți au făcut tot posibilul să evite contactul direct, demonstrând astfel dorința lor de a menține distanța unul față de celălalt.

Deși Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu au pus capăt relației lor definitiv, acest lucru nu l-a împiedicat pe Gabi să fie un tată prezent. Indiferent de despărțirea lor afaceristul, așa cum este și normal, își păstrează responsabilitatea și preocuparea pentru bunăstarea copiilor săi în continuare.

Cei doi s-au evitat pe parcursul serbării

Gabi Bădălău este un exemplu de tată implicat, care acordă o mare importanță creșterii și bunăstării copiilor săi. El se străduiește să fie prezent în viața lor și să le ofere sprijinul necesar. Astfel, nu surprinde pe nimeni faptul că nu poate lipsi de la evenimentele importante pentru copii. Afaceristul încearcă să își compenseze lipsa și încearcă să demonstreze că este un tată dedicat, prioritizând relația cu cei mici, indiferent de situația personală.

Gabi Bădălău formează un cuplu cu Bianca Drăgușanu

Impacarea anului in lumea mondena din Romania. Cum a fost surprinsa Bianca Dragusanu 1

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu este binecunoscută de către public, aceștia trăind o poveste de iubire de multă vreme. Desigur, în cuplurile celebre, sunt și momente de tensiune și neînțelegeri, iar ei nu fac excepție. Cu toate acestea, se observă că nu pot sta prea mult timp departe unul de celălalt, datorită legăturii puternice pe care o au, totuși, se pare că Bianca Drăgușanu nu are în plan să accepte o nouă propunerea de căsătorie în viitorul apropiat.

„Nu știu, adică eu oricum mă văd mireasă săptămânal pentru că am rochii de mireasă în atelierul meu, dar nu știu ce ne rezervă viața, viitorul, prezentul, chiar nu știu”, a spus Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

 

Urmăriți Impact.ro și pe