Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital cu unul dintre copii: „Patru zile de tratamente și înțepături”

Olteanu Mariana 15.05.2023, 14:26
Claudia Pătrășcanu, de urgență la spital cu unul dintre copii: „Patru zile de tratamente și înțepături”

Momente dificile pentru artista Claudia Pătrășcanu! Vedeta din showbizul românesc a ajuns de urgență la spital cu unul dintre copii. Artista a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o parte din experiența prin care a trecut.

După divorțul cu Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu a fost nevoită să-și crească copii așa cum știe mai bine. Recent, aceasta a întâmpinat probleme cu unul dintre aceștia, ajungând cu el pe mâna medicilor.

Artista i-a ținut la curent pe urmăritorii săi de pe Instagram. Însă, aceasta a fost destul de reținută în a vorbi despre starea de sănătate a fiului ei, precizând doar că este a patra zi de injecții și tratament.

Claudia Pătrășcanu a precizat că fiul ei a avut parte de îngrijirea atentă a cadrelor medicale, dar și de administrarea unui tratament special. Aceasta a simțit nevoia să le mulțumească cadrelor medicale dar și prietenilor apropiați.

„Patru zile de tratamente și înțepături. Mulțumesc celor care se gândesc la noi, care ne-au sărit în sprijin… chiar și de la distanță, și nu numai. Vă apreciez, dragilor, și nu am cuvinte de mulțumire.”, a transmis artista pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu are probleme și cu Bianca Drăgușanu

Pe lângă problemele pe plan personal, Claudia Pătrășcanu întâmpină probleme și cu Bianca Drăgușanu. Artista este implicată într-un proces cu Bianca Drăgușanu. Avocata blondinei a declarat că fosta soție a lui Gabi Bădălău trebuie să îi plătească o sumă mare de bani clientei sale, în urma procesului care a avut loc săptămânile trecute.

Așa cum v-am mai zis în câteva rânduri, este vorba despre două procese distincte. Și anume: ordonanța presedentiala, care a fost soluționată în mod definitiv, în sensul că a fost obligată domana Patrășcanu să nu mai profeseze injurii sau amenințări sau cuvinte denigratoare sau orice altă natură, care puteau aduce prejudicii de imagine clientei mele. Iar în acest sens, dânsa trebuie să respecte hotărârea judecătoarească.”, a declarat Amel Mocanu, avocata Biancăi Drăgușanu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Urmăriți Impact.ro și pe