Bianca Drăgușanu e istorie! Alex Bodi se însoară pentru a patra oară. Cine e femeia cu care se căsătorește

Badea Violeta 25.05.2023, 10:22

Alex Bodi, unul dintre cei mai cunoscuți și controversați oameni de afaceri de la noi din țară, se va însura pentru a patra oară. Chiar dacă a trecut prin trei mariaje care s-au finalizat cu divorț, fostul partener de viață al Biancăi Drăgușanu este deschis să încerce din nou. Iată cine este femeia care a reușit să-i fure inima și cu care se căsătorește!

Alex Bodi ajunge din nou la altar. Cine este femeia alături de care va face pasul

Alex Bodi este, fără dar și poate, unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă, datorită poveștilor sale de iubire, ce-i drept multe dintre ele tumultuoase.

De-a lungul timpului, omul de afaceri a fost implicat în relații numai cu bombe sexy. De asemenea, el a fost căsătorit cu Bianca Drăgușanu, însă mariajul lor s-a terminat după doar câteva luni.

Acum însă, Alex Bodi este mai fericit ca niciodată alături de iubita lui. Este vorba despre nimeni alta decât Ema Uta. După o perioadă lungă și complicată în care au stat despărțiți, iată că cei doi amorezi au decis să-și mai acorde o șansă și chiar se gândesc serios să-și unească destinele.

„Important este că ne-am rezolvat toate problemele. Că suntem cât se poate de bine. Da, va urma și o căsătorie. Îmi doresc asta”, a precizat, în exclusivitate pentru Cancan, omul de afaceri.

Citește și Familia lui Alex Bodi s-a mărit. Anunțul neașteptat făcut de milionarul român: „Noul membru a ajuns acasă”!

Alex Bodi, planuri mari cu Ema Uta
Alex Bodi, planuri mari cu Ema Uta

Ema Uta, detalii inedite despre începuturile relației cu Alex Bodi

În urmă cu ceva timp, Ema Uta a vorbit despre începuturile relației cu Alex Bodi. Make-up artistul a mărturisit că ea și actualul său partener s-au văzut pentru prima oară într-un restaurant, însă au început să comunice prin intermediul Instagram-ului.

„Prima interacțiune cu Alex a fost la un restaurant unde ne aflam amândoi. Mi-a trimis un mesaj pe Instagram în care mă complimenta, iar eu i-am răspuns și i-am mulțumit.

Îl știam de la TV, întotdeauna l-am considerat un bărbat atrăgător, deci pot spune că primul impact a fost atracția fizică, apoi, cunoscându-l mai bine, am fost impresionată de inteligența lui.

În pofida tiparului de oameni de care era înconjurat și a ce promitea la prima vedere un trup dezvoltat la sală și plin de tatuaje, am descoperit că este diferit.

Mi-a plăcut că e receptiv, agil, atent la detalii, galant, vorbește multe limbi străine, are cunoștinte în orice domeniu și, nu în ultimul rând, are experiență de viață.”, a declarat omul de afaceri, potrivit viva.ro.

Citește și Bianca Drăgușanu, anunț despre nunta cu Gabi Bădălău. A îmbrăcat rochia de mireasă: „Nu glumesc”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...