Frații Tate rămân în arest la domiciliu încă o lună. Decizia nu este definitivă

Badea Violeta 21.04.2023, 20:37

Încă o lovitură dură pentru frații Tate. Magistrații Tribunalului București au prelungit cu încă 30 de zile arestul la domiciliu al lui Andrew și Tristan. Cei doi frați, anchetați pentru criminalitate organizată și trafic de persoane, sperau ca, astăzi, în locul arestului la domiciliu să primească control judiciar, dar cererea le-a fost respinsă. Totuși, decizia nu este una definitivă.

Frații Tate nu scapă de arestul la domiciliu

Veste proastă pentru frații Tate. Andrew și Tristan rămân în arest la domiciliu, după ce magistraţii Tribunalului București au respins vineri, pe data de 21 aprilie, cererea acestora privind înlocuirea măsurii de arest la domiciliu cu controlul judiciar. Totuși, decizia nu este definitivă și poate fi contestată de avocați la Curtea de Apel București.

Precizăm că aceeaşi măsură a fost luată şi pentru celelalte două persoane anchetate în acest dosar în care sunt implicați frații Tate. Potrivit DIICOT, cei patru au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi, frații Tate și cele două femei cercetate ar fi obţinut sume importante de bani.

Andrew și Tristan sunt acuzați că s-ar fi ocupat de racolarea tinerelor. Cei doi le promiteau femeilor relații amoroase serioase, însă le duceau în vila lor din judeţul Ilfov și le obligau să producă clipuri video, ce erau publicate pe site-uri pentru adulţi.

Citește și Frații Tate, sfidare maximă la adresa polițiștilor după eliberare. Ce i-au pus Andrew și Tristan să facă în fața vilei lor!

Andrew si Tristan Tate
Andrew si Tristan Tate

Șase tinere le aduc acuzații celor doi frați

Şase femei care au fost exploatate sexual de grupul infracţional organizat au fost identificate. „Cu privire la infracţiunea de viol s-a reţinut că, în luna martie 2022, o persoană vătămată ar fi fost constrânsă, în două ocazii diferite, de o persoană prin exercitarea de violenţe fizice şi presiuni psihologice să întreţină relaţii sexuale.

Au fost descoperite 11 autoturisme de lux, deţinute sau utilizate de persoanele bănuite. Cele 4 persoane bănuite au fost reţinute, ulterior fiind arestate preventiv”, a transmis IGPR.

La finalul lunii trecute, frații Tate au fost eliberaţi din arestul preventiv, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Însă, măsura a fost înlocuită cu arestul la domiciliu.

Citește și Frații Tate și-au început afacerile într-un orășel de provincie din România. Aveau un câine care le-a terorizat vecinii!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...