Frații Tate, sfidare maximă la adresa polițiștilor după eliberare. Ce i-au pus Andrew și Tristan să facă în fața vilei lor

Badea Violeta 01.04.2023, 12:52
Frații Tate, sfidare maximă la adresa polițiștilor după eliberare. Ce i-au pus Andrew și Tristan să facă în fața vilei lor

Curtea de Apel București a decis vineri, pe data de 31 martie, să-i elibereze din închisoare pe fraţii Tate și să-i pleseze în arest la domiciliu. Astfel, după mult timp, Andrew și Tristan și-au petrecut noaptea la ei acasă. La primele ore ale dimineții, însă, aceștia au făcut un gest revoltător. Iată cum i-au sfidat cei doi frați pe oamenii legii!

Andrew și Tristan Tate, gest sfidător la adresa oamenilor legii

Frații Tate au stat după gratii timp de trei luni de zile, toate acestea după ce au fost condamnați într-un dosar în care au fost acuzați de trafic de persoane și de viol.

În cele din urmă, însă, Curtea de Apel București a decis să-i elibereze din închisoare pe cei doi vineri seară, 31 martie, și să-i pleseze în arest la domiciliu. Întorși acasă, cei doi au arătat deja un comportament neadecvat.

Polițiștii au venit în această dimineață să îi verifice pe Andrew și Tristan și să îi pună să dea cu subsemnatul. Însă, oamenii legii au fost nevoiți să aștepte minute în fața vilei în care locuiesc cei doi frați, fiindcă aceștia nu s-au grăbit foarte tare să le răspundă.

Menționăm că magistrații de la Curtea de Apel Bucureşti au mai hotărât să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu și pentru cele două complice ale celor doi frați, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra Luana Radu. Decizia instanței este definitivă.

„Pe durata măsurii arestului la domiciliu inculpaţii Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana au obligaţia de a nu părăsi imobilele în care locuiesc, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza.

Dispune punerea de îndată în libertate a inculpaţilor Tate III Emory Andrew, Tate Tristan, Naghel Georgiana Manuela şi Radu Alexandra Luana de sub puterea mandatelor de arestare preventivă emise de judecâtorul de cameră preliminară din cadrul Tribunalului Bucuresti, dacã nu sunt reţinuţi sau arestaţi in altă cauză”, se precizează în minuta instanţei.

Citește și Frații Tate, eliberați din arestul Poliției. Ce a decis instanța în privința lor!

Andrew si Tristan Tate au fost eliberati din arestul preventiv
Andrew si Tristan Tate au fost eliberati din arestul preventiv

Andrew Tate, prima reacție după ce a fost eliberat din arestul preventiv

După ce a ajuns acasă, Andrew Tate nu și-a putut ascunde bucuria și a împărtășit-o cu fanii săi de pe Twitter, acolo unde are o comunitate de 5,5 milioane de utilizatori.

„De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24. Fără timp afară. Plimbându-mă într-o celulă de 3 metri cu zero electronice sau contact cu exteriorul. Claritate absolută a minții. Gânduri reale. Planuri reale.

Durere intensă. O oră acasă și nu-mi suport telefonul. Unele obiceiuri mor greu. Trebuie să-l învingem pe Shaytan (diavol, spirit malefic în islam, n.r.)“, a scris Andrew, în dreptul unui videoclip în care apare fumând, la bustul gol.

Citește și Primul lucru pe care l-a făcut Andrew Tate după eliberare. Imaginile au ajuns pe internet: „Durere intensă. Unele obiceiuri mor greu”!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...