FOTO EXCLUSIV! Mario Fresh, surprins cu o focoasă brunetă într-o parcare din București. Alexia Eram o să ia foc când o să vadă pozele

Andreea Bisinicu 09.12.2020, 11:59

Mario Fresh, surprins cu o focoasă brunetă într-o parcare din București. Alexia Eram o să ia foc când o să vadă pozele astea. Cine este domnișoara misterioasă care l-a acompaniat pe iubitul fiicei Andreei Esca.

Mario Fresh, surprins cu o focoasă brunetă într-o parcare din București

Mario Fresh, surprins cu o focoasă brunetă într-o parcare din București. Despre Mario Fresh se știe că este iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca, și că a fost unul dintre preferații lui Alex Velea, până acum două luni de zile, când relațiile dintre cei doi s-au răcit. De când a părăsit Golden Boy Society, odată cu Lino Golden, fostul concurent de la „Asia Express” își umple timpul cu diverse activități. De exemplu, de curând, paparazzi impact.ro l-au surprins pe Mario Fresh alături de o superbă brunetă, posesoarea unui Mercedes GLE în valoare de 100.000 de euro, într-o benzinărie din zona Barbu Văcărescu din Capitală.

Mario și-a făcut apariția la bordul unui Golf 5 care nu valorează mai mult de 3000 de euro. Surprinzător, având în vedere că talentatul artist este proprietarul unui BMW  M5 în valoare de 30.000 de euro. Iubitul Alexiei Eram a umflat roțile Golfului sub privirile brunetei, după care a parcat mașina și s-a urcat la volanul bolidului de lux având-o pe locul din dreapta pe superba bruneta. Mario a pornit bijuteria pe patru roți și a demarat cu viteză, către zona de nord a Bucureștiului. Identitatea brunetei rămâne un mister.

Mario Fresh s-a intalnit cu o frumoasa bruneta la o benzinarie din Capitala
Mario Fresh s-a intalnit cu o frumoasa bruneta la o benzinarie din Capitala

Mario Fresh s-a certat cu Alex Velea din cauza iubitei sale

Deși abia a împlinit 20 de ani, Alexia Eram are deja o relație de lungă durată cu Mario Fresh, cei doi formând unul dintre cuplurile cele mai invidiate dar și solide din showbizul autohton. Povestea lor de dragoste a început acum patru ani, pe când ea avea doar 16 ani și el, 17. Chiar dacă fanii au fost reticenți cu privire la povestea lor de iubire, iată că relația celor doi tineri a rezistat în pofida distanței, pentru că Alexia Eram studiază la o facultate din Londra.

Schisma produsă între Mario Fresh și Alex Velea a avut loc, se pare, din cauza Alexiei Eram. Antonia si fiica Andreei Esca nu s-ar fi înțeles, iar din acest motiv Alex Velea i-a cerut artistului să nu o mai aducă pe Alexia la studio. Mario Fresh a părăsit Golden Boy Society în octombrie 2020, dar are numai cuvinte de laudă la adresa lui Alex Velea, pe care îl admiră și respectă în continuare. Tânărul artist a dat dovadă de bun simț și educație aleasă, atunci cînd a postat un mesaj pe contul său de Instagram în care îi mulțumește iubitului Antoniei pentru tot ce a făcut pentru el.

„Am fost un GoldenBoy de la bun început şi aşa o să rămân, indiferent de drumul pe care mă va conduce viaţa. Am plecat cu Velea pe un drum greu, anevoios şi foaaaarte lung, iar atunci când am intrat pe autostrada ne-am separat. Ar mai fi fost câte ceva de adăugat sau de schimbat în vlogul pe care l-a făcut, dar e ok şi aşa… povestea sună diferit de la fiecare om implicat în treaba asta… Apreciez faptul că a fost cerebral şi încheie acest capitol aşa frumos.Nu vreau să merg mai departe cu vibe-uri rele, doar recunoştinţă şi mulţumiri pentru UnQ Alex! GOLDENBOY PE VIAŢĂ! #13”, a transmis Mario Fresh pe contul său de Instagram.

Urmăriți Impact.ro și pe