FOTO EXCLUSIV! Unde a fost zărit Lino Golden cu bolidul său de 80.000 de euro. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Andreea Bisinicu 04.12.2020, 15:01

FOTO EXCLUSIV! Unde a fost zărit Lino Golden cu bolidul său de 80.000 de euro. Oamenilor nu le-a venit să creadă. Unde a fost surprins fostul „fiu adoptiv al lui Velea”. Paparazii impact.ro l-au zărit pe trapper în fața unui supermarket din Capitală, în toiul nopții.

Unde a fost zărit Lino Golden cu bolidul său de 80.000 de euro

Unde a fost zărit Lino Golden cu bolidul său de 80.000 de euro. Lino Golden se autointitulează un adevărat bad boy al trapului românesc. Ca un adevărat „băiat rău”, Lino a descins din bolidul de 80.000 de euro pentru a merge la cumpărături în Kaufland. Îmbrăcat adecvat genului său muzical și cu mască pe față, Lino Golden a dovedit că este un băiat responsabil și a respectat normele de protecție împotriva coronavirusului. După puțin timp, trapperul a revenit la bolidul de lux cu o paporniță plină de produse. Să-și fi făcut cumpărăturile pentru Crăciun? Nu știm, dar cert este că a demarat în trombă către casă, probabil pentru a savura produsele proaspăt cumpărate.

Lino Golden este considerat unul dintre cei mai buni artiști ai noii generații. El și Mario Fresh au fost descoperiți de Alex Velea și luați în casa lui, unde au fost crescuți și tratați de el și Antonia ca si când ar fi fost copiii lor. Prietenia foarte strânsă dintre Lino Golden și Alex Velea s-a rupt acum câteva luni, când tânărul trapper a părăsit Golden Boy Society, label-ul lui Alex Velea. Partenerul Antoniei a fost foarte supărat atunci când Lino s-a asociat cu Abi Talent, artistul care adresase multe injurii la adresa lui Velea și Lino, cu ceva timp în urmă.

Ce cumparaturi a facut Lino Golden in toiul noptii
Ce cumparaturi a facut Lino Golden in toiul noptii

De ce s-au certat Lino Golden și Alex Velea

La începutul lunii octombrie, un scandal a izbucnit între Alex Velea, Lino Golden și Mario Fresh. Nimeni nu a înțeles exact de ce s-a stricat relația dintre cei trei, însă, la un moment dat, Alex Velea a postat pe Youtube un clip în care a explicat partea lui de adevăr. La un moment dat, s-a spus că Antonia nu o are la inimă pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh. Ba mai mult, se pare că artista i-ar fi interzis tinerei să vină la studio.

În videoclipul postat de Alex Velea, artistul a spus că drumurile lor s-au separat și s-a văzut tristețea din ochii săi, atunci când a anunțat că Lino și Mario nu mai face parte din Golden Gang și mai ales pentru faptul că Lino se împrietenise cu Abi Talent, tânărul care l-a jignit în nenumărate rânduri pe iubitul Antoniei. Mesajul lui Alex Velea a fost sincer și respectuos, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, artistul fiind foarte iubit de pulicul meloman datorită modestiei de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere muzicale.

„Eu și Antonia n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie. Una din probleme e că ei și-au dorit să rămână în Golden Boy Society doar noi trei: eu, Lino și Mario. De la început, și Lino, și Mario au știut dorința mea de a-i ajuta și pe alții să-și îndeplinească visul. Însă Lino și Mario când au dat de faimă și atenție au uitat de aceste lucruri. Prin acțiunile lor au dat dovadă că nu mai vor să facă parte din Golden Boys Society. Punctul culminant a fost atunci când ei m-au obligat să investesc în anumite proiecte ale lor în care eu nu am crezut. Puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar n-am făcut-o.”, a declarat Alex Velea în clipul urcat pe canalul său de Youtube.

Urmăriți Impact.ro și pe