Mario Fresh, de urgență la spital în vacanța din Grecia. Ce a pățit iubitul fiicei Andreei Esca

Elena Avramescu 03.09.2020, 08:41
Mario Fresh, de urgență la spital în vacanța din Grecia. Ce a pățit iubitul fiicei Andreei Esca

Artistul Mario Fresh nu trece prin momente prea bune. Acesta se afla în vacanță în Grecia alături de iubita lui, Alexia Eram, când a avut parte de un incident neplăcut care l-a dus direct la spital. Astfel că nu s-a putut bucura prea mult de zilele însorite pe plajă.

Mario Fresh, de urgență la spital în vacanța din Grecia

În urmă cu câteva zile, a fost ziua de naștere a Alexiei Eram, iubita lui Mario Fresh, astfel că artistul a dorit să îi facă un cadou special. Zis și făcut, așa că cei doi au decis să se detașeze de tot pentru câteva zile și au plecat în vacanță în Grecia. Din nefericire, chiar din prima zi planurile le-au fost date peste cap toate planurile de un eveniment mai puțin fericit.

Iar asta pentru că Mario Fresh a avut parte de un accident nefericit. Cântărețul a fost înțepat de o creatură marină, iar din această cauză a trebuit să se prezinte imediat la cea mai apropiată unitate sanitară. S-a întâmplat în timp ce se afla pe o stâncă, moment în care a călcat greșit și a nimerit pe un arici de mare, care l-a înțepat de mai multe ori.

Mario Fresh, de urgență la spital în vacanța din Grecia
Mario Fresh, de urgență la spital în vacanța din Grecia

Ce a pățit iubitul fiicei Andreei Esca

Alexia a încercat din greu să îl ajute și să scoată țepii, însă artistul a fost nevoit să meargă la spital.

„Mergem la spital. M-a mușcat un arici de mare. Am călcat cum nu trebuie pe o stâncă și m-a înțepat un arici de mare. Am vreo 20 de înțepături”, a spus cântărețul, în cadrul unei emisiuni tv, potrivit spynews.ro.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de mai bine de patru ani, iar la începutul lunii august, cu ocazia zilei de naștere a lui Mario Fresh, Alexia i-a făcut o declarație de dragoste superbă, după ce a postat pe pagina de Instagram un mesaj emoționant.

„Patru ani alături de sufletul ăsta frumos. Îţi mulţumesc pentru că mă faci să mă simt iubită şi specială. Nimic nu mă face mai fericită decât să văd cum crește iubirea noastră. Te iubesc” a spus Alexia Eram.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI