Fetele de la Puterea Dragostei – 7 curiozități care ți-au scăpat despre concurentele din sezonul 3

Daria Petrescu 15.11.2020, 11:23
Fetele de la Puterea Dragostei – 7 curiozități care ți-au scăpat despre concurentele din sezonul 3

Sunt frumoase sexy și dornice să își întâlnească marea dragoste. Fetele de la Puterea Dragostei, sezonul 3 au reușit să cucerească publicul cu frumusețea și amuzamentul lor. Chiar dacă unele dintre cele au intrat în conflicte dure cu cei aflați în casa dragostei, acestea au rămas în continuare în atenția publicului, prezentând același interes. Iată cine sunt concurentele de la Puterea Dragostei și aflați câteva curiozități despre acestea.

Fetele de la Puterea Dragoste fac senzație în sezonul 3 al emisiunii de la Kanal D

Adriana Cărare

Are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Aceasta participă la Puterea Dragostei, alături de sora ei, Alexandra. Cele două sunt extrem de apreciate de public și au stîrnit interese față de bărbații aflați în competiție. Mulți s-au întrebat cu ce se ocupă acestea în viața de zi cu zi. Ei bine, ele au un vlog unde își țin fanii la curent cu tot ceea ce fac.

Adriana și sora ei, Alexandra

Cele mai recente filmulețe de pe canalul lor de Youtube sunt realizate în zone ciudate, unde fetele se duc noaptea, imitând vânătorii de fantome. Unul dintre video postat pe canalul lor de Youtube a atras atenția tuturor și asta pentru că a fost filmat într-o casă părăsită.

Madalina Elena Aștefănoaiei

Are 24 de ani, este din Iasi, dar locuieste in Italia. Puțini sunt cei care știu că una dintre cele mai sexy apariții de la Puterea Dragostei este pasionată de biologie. Ea a lucrat ca technician într-un laborator de chimie. Dorința ei este să urmeze Facultatea de Criminalistică.

State Lavinia Cristina

Are 28 de ani, este din Bucuresti, iar apropiatii ii spun Mona. State Lavinia Cristina se considera o femeie frumoasa, desteapta, atragatoare si este sigura ca va ajunge in finala. Concurenta de la Puterea Dragostei a fost căsătorită și are un băiețel în vârstă de 8 ani. Lavinia este cosmetician și îi place foarte mult să călătorească.

Stoian Lavinia

Alexandra Elena Ruse

Concurenta are 26 de ani, este din Constanța, iar prietenii îi spun Ale. Aceasta  lucreaza ca Trader pe piața Forex. Concurenta de la Puterea Dragostei este încântată de experiența pe care o are și mărturisește că vrea să stea până în finală. Dorința ei este să demonstreze că dragostea adevărată există.

Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena

Carare Alexandra

Are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Este pasionată de social media, ca și sora ei mai mica din competiție, Adriana. Tânăra mărturisește că are multe calități, dar și defecte. Este loială și sinceră, dar și mult prea agitate. La un moment dat, ea a mărturisit că are deja rochia de mireasă pregătită, pentru ziua cea mare. Are gânduri mari și speră să găsească bărbatul perfect.

Cărare Alexandra Elena

Spera sa ajunga pana in finala si chiar sa fie castigatoarea acestui sezon. Aceasta spune că  nu a inselat niciodata si nu ar vrea sa aiba parte de asta. Îi plac provocarile, nu se da in laturi de la nimic.

Mariana Darilenco

Are 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuieste în București. Pentru ea, bărbatul perfect trebuie să fie foarte calm, înțelegător și sociabil. Nu ar accepta niciodată să fie înșelată. Aceasta a mărturisit că și-a dorit foarte mult să participle la show, fiind o experiență de neuitat.

Urmăriți Impact.ro și pe