Cine este Adriana Cărare de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Daria Petrescu 31.07.2020, 10:43
Cine este Adriana Cărare de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupă, de fapt, concurenta de la Kanal D

Sezonul 3 Puterea Dragostei a început în forță luni, 27 iulie cu alți concurenți și o nouă prezentatoare. Locul Andreei Mantea a fost luat de Cristina Dorobanțu. Odată cu apariția lor pe micul ecran, detalii neașteptate au ieșit la iveală despre unii concurenți. Mai exact, despre fete, care au făcut deja senzație, la prima apariție. Una dintre acestea este Adriana Cărarea, sora Alexandrei și ea tot concurentă în Casa Dragostei. Cine este Adriana Cărare și cu ce ce ocupă aceasta.

Adriana și Alexandra de la Puterea Dragostei sunt surori

Puterea Dragostei sezonul 2 s-a terminat pe 26 iulie. La o zi după încheierea emisiunii, Kanal D a anunțat care sunt cei 14 concurenți dornici să își găsească perechea. Este vorba despre 7 băieți și 7 fete.

Adriana Cărare este din Vaslui, are 23 de ani și locuiește în București, împreună cu sora ei, Alexandra, cu 3 ani mai mare decât Adriana. Cele două sunt foarte bune prietene și se înțeleg de minune, indiferent de situație. Fetele au recunoscut că sunt pasionate de social media, însă nu au dat prea multe detalii despre ceea ce fac. Alexandra a fost căsătorită. În prezent este divorțată și are o fetiță în vârstă de 5 ani.

Alexandra și Adriana Cărare sunt două surori care au atras atenția imediat
Alexandra și Adriana Cărare sunt două surori care au atras atenția imediat

Adriana Cărare și sora ei au un vlog unde își țin fanii la curent cu tot cee ace fac. Mai mult, acestea nu ezită să le răspudă acestora la provocări. Cele mai recente filmulețe de pe canalul lor de Youtube sunt realizate în zone ciudate, unde fetele se duc noaptea, imitând vânătorii de fantome.

Chiar dacă pare greu de crezut, unul dintre video postat pe canalul lor de Youtube a atras atenția tuturor și asta pentru că a fost filmat într-o casă părăsită aflată în mijlocul unei păduri.

Potrivit unor legende, despre locul acela se spune că există un demon care apare noaptea, iar de frică, bărbatul care locuia acolo și-a săpat singur mormântul în care s-a îngropat. Fetele au fost noaptea în cimitire, la Balta Vrăjitoarelor, potrivit Wowbiz.ro.

Bianca și Livian au câștigat Puterea Dragostei

Sezonul 2 Puterea Dragostei a fost câștigat de Bianca și Livian, cei care au și format un cuplu pe parcursul emisiunii. Aceștia au câștigat câte un cec de 10.000 de euro și trofeul.

Sezonul care tocmai a început va fi prezentat de Cristina Dorobanțu care pare că se descurcă de minune în fața camerelor. Mai mult, concurenții din Casa Dragostei o îndrăgesc deja. Rămâne de văzut ce se va întâmpla între concurenți pe parcursul show-ului.