Cum sunt aleși concurenții la Puterea Dragostei. ”Rețeta” care face scandalul ceva sigur

Daria Petrescu 24.09.2020, 12:45
Cum sunt aleși concurenții la Puterea Dragostei. ”Rețeta” care face scandalul ceva sigur

Puterea Dragostei este unul dintre cele mai urmărite show-uri matrimoniale, de la Kanal D. Aici concurenții se înscriu în concurs, din dorința de a se face cunoscuți sau pentru a-și găsi jumătatea. Nu toți sunt însă norocoși. Pentru cei care nu știu, iată cum sunt aleși concurenții de la Puterea Dragostei. Doar ei pot asigura un spectacol ce va ține publicul cu sufletul la gură. De altfel, scandalul este prezent în fiecare ediție.

Sezonul 3 Puterea Dragostei a început recent

În sezonul 2, Bianca si Livian au luat marele premiu de 10.000 de euro.  La doar o zi după ce s-a terminat sezonul 2 Puterea Dragostei, Kanal D a anuntat deja noii concurenti: 7 băieți și 7 fete. Evident, după ce mai mulți tineri s-au înscris pe site-ul emisiunii, aceștia au fost aleși în funcție de tipologia fiecăruia.

Noul sezon este prezentat de Cristina Mihaela Dorobanțu, înlocuind-o astfel pe Andreea Mantea, care va realiza o nouă emisiune, tot la Kanal D.

Cine sunt concurenții Puterea Dragostei, sezon 3

Adriana Carare are 23 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. State Lavinia Cristina are 28 de ani, este din Bucuresti, iar apropiatii ii spun Mona.

Madalina Elena Astefanoai are 24 de ani, este din Iasi, dar locuieste in Italia. Este cosmetician, îi place să călătorească și sa meargă la cinema. A fost casatorita, dar in prezent este divortata si are un copil in varsta de 8 ani. De asemenea, Andrada Marina Raduta are 21 de ani, este din Targoviste, dar locuieste în Italia.

Alexandra Elena Ruse are 26 de ani, este din Constanța și lucrează  ca Trader pe piața Forex. Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena are 26 de ani, este din Vaslui, dar locuiește în București. Mariana Darilenco are 26 ani, este din Republica Moldova, dar locuieste în București.

Concurentii sezonului 3
Concurentii sezonului 3

Dintre băieți, Alexandru Claudiu Laurentiu are 27 ani, este din Galați și este instructor de fitness.

Andrei David are 25 de ani si este din Brașov, iar  Nicolas Dumitrescu are 23 de ani și este pasionat de muzica.  Paul Daniel Gheti are 22 de ani și este din Turda.

Cristian Comanici are 22 de ani și este din Tecuci, iar George Ilinca Constantin are 25 ani si vine din București. Este fotbalist, însă a fost nevoit sa stea departe de teren, din cauza unui accident pe care l-a suferit.

Mihai Stanceanu are 20 de ani, este barman si locuieste de foarte mult timp in Germania, impreuna cu familia.

Show-ul matrimonial a fost amendat de CNA în urmă cu un an

Show-ul matrimonial de la Kanal D a fost amendat de CNA pentru mai multe emisiuni din perioada 6 august-19 august, din cauza limbajului trivial folosit de concurenţi.

„Eu nu am auzit nicio înjurătură, niciun cuvânt licenţios. În majoritatea timpului nu au fost motive de a se sancţiona ceva. În această emisiune au fost nişte momente mai tensionate, dar în acest caz cuvintele licenţioase au fost acoperite.

Toată lumea ştie ce conţine această emisiune. Sunt tineri de 20 de ani care au un asemenea comportament, nu avem ce să facem. Este o emisiune de divertisment în care sunt filmaţi sute de ore.

Noi cenzurăm momentele care sunt nepotrivite de difuzat, acoperim toate cuvintele licenţioase. Moderatoarea le atrage atenţia concurenţilor şi încearcă să modereze discuţia. Sesizările sunt total în neconcordanţă cu ce s-a văzut pe post“, a susţinut reprezentantul postului TV.

Urmăriți Impact.ro și pe