Fanii lui Dinamo au răbufnit la adresa lui Pablo Cortacero. „Nu vei scăpa, nu te vei putea ascunde!”

Marian Cărăvan 25.11.2020, 12:16
Fanii lui Dinamo au răbufnit la adresa lui Pablo Cortacero. „Nu vei scăpa, nu te vei putea ascunde!”

Dinamo stă pe un butoi de pulbere. Situația e pe cale să scape de sub control. Măcinată de grave probleme financiare, Dinamo plutește în derivă. Fanii au răbufnit și pun tunurile pe investitorii spanioli. S-a trecut la amenințări. În disperare de cauză, fanii lui Dinamo cer chiar sprijinul ambasadorului Spaniei la București.

Cuvinte dure la adresa lui Pablo Cortacero, devenit acum dușmanul numărul 1 al lui Dinamo

Peluza Cătălin Hîldan, care deține acțiuni la FC Dinamo, a luat atitudine. Dinamo e pe marginea prăpastiei, iar investitorii spanioli sunt luați la ochi de fani. Lui Pablo Cortacero și asociaților acestuia li se adresează cuvinte dure. Fanii lui Dinamo nu se lasă păcăliți cu una, cu două.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, compania Benel International SA, reprezentată de spaniolul Pablo Cortacero. Acesta a prezentat pe 30 septembrie noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli. La gruparea din Ștefan cel Mare au fost transferați 14 jucători pe salarii foarte mari. Dar acestea nu sunt plătite, iar conducerea spaniolă este acuzată că nu a investit nimic până acum în clubul pe care l-au preluat.

Fanii au trecut la atac, invocând pericolul care îi paște pe „câini”. Dinamo ar putea pierde cu 0-3 meciul din Cupa României, cu Viitorul Constanța, de sâmbătă, 28 noiembrie, ora 20:45, din cauză că la acest moment nu există bani pentru asigurarea unui staff medical la acea partidă. În plus, peste câteva zile, Dinamo ar urma să rămână fără 6 puncte din cele 9 acumulate în acest sezon, din cauza unor datorii neachitate, anunță fanii.

„Nu vei scăpa, nu te vei putea ascunde! Românii și câinii te vor găsi oriunde! Să le spună cineva acestor tractorişti că pe 21 Decembrie am mai ieşit odată în stradă şi nu ne-au putut opri nici Securitatea, nici USLA, nici toată Armata Comandantului Suprem”, este mesajul Peluzei Cătălin Hîldan pentru Pablo Cortacero (n.r. – numit de fani „Corta0 (Cortazero)” și asociații săi.

Pablo Cortacero este atacat dur de Peluza Catalin Hildan
Pablo Cortacero este atacat dur de Peluza Catalin Hildan

Fanii i-au scris ambasadorului Spaniei la București

În disperare de cauză, fanii lui Dinamo au apelat la o soluție extremă. Cer sprijinul ambasadorului Spaniei la București, vorbind despre „ înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli”.

„Situaţia creată prin înşelătoria pusă la cale de un grup de cetăţeni spanioli poate scoate în stradă zeci de mii de români. Comunitatea dinamoviştilor numără câteva milioane de suporteri în România, iar comunitatea românilor din Spania depăşeşte 1 milion de conaţionali. SUNTEM PESTE TOT!

Solicităm autorităţilor din România şi din Spania să se sesizeze în legătură cu escrocheria care se pune la cale de către acest grup organizat ce provine din Spania, o afacere cu iz de spălare a banilor.

Dacă lucrurile nu se vor îndrepta, vom face tot ce putem pentru ca toată planeta să afle cine sunt de fapt marii tâlhari, cine sunt impostorii cu acte, care este naţia lor şi pe unde încearcă să se ascundă”, se arată printre altele în comunicatul PCH.

Urmăriți Impact.ro și pe