EXCLUSIV. Teo Trandafir trăiește pe picior mare. Cum o așteaptă iubitul noaptea, în București

Andreea Bisinicu 07.12.2020, 13:42

Teo Trandafir trăiește pe picior mare. Cum o așteaptă iubitul noaptea, în București. Orice femeie s-ar simți norocoasă să fie în locul ei. Paparazzi impact.ro au zărit-o pe simpatica blondină noaptea târziu, într-o zonă din nordul Capitalei. Teo purta masca regulamentar și, surpriză! În fața clădirii o aștepta iubitul ei, gata să o ducă acasă, în siguranță.

Cum o așteaptă iubitul pe Teo Trandafir noaptea

Cum o așteaptă iubitul pe Teo Trandafir noaptea. Carismatică, mereu cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea de la Kanal D a reușit să rămână ani la rând în sufletul tuturor românilor care o urmăresc și o stimează. Teo Trandafir are o fiică și a fost căsătorită de două ori. Chiar dacă a fost discretă cu viața personală, totuși au ieșit mici detalii la iveală, despre bărbații din viața ei. După două căsnicii eșuate, viața amoroasă a prezentatoarei de la Kanal D a intrat într-un con de umbră pentru marele public, dar asta nu înseamnă că realizatoarea de televiziune nu și-a refăcut viața după ultimul divorț. Teo i-a mărturisit lui Denise Rifai că întotdeauna a existat un bărbat în viața ei, pentru că nu îi place să fie singură. Ce-i drept, este destul de pretențioasă când vine vorba de relații și nu acceptă bărbați mai proști decât ea.

„Întotdeauna a existat un bărbat în viața mea. Nu-mi place să fiu singură în sensul ăla. Să-mi fie superior intelectual și să nu se vadă. Asta mi se pare fabulos la un bărbat”, a declarat vedeta în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Teo Trandafir a fost surprinsă, de fotoreporterii impact.ro, la ceas de seară, în timp ce ieșea dintr-o clădire din zona de nord a Capitalei. Teo a fost așteptată, afară, de iubitul ei, în noua achiziție de lux, un superb Mercedes GLE în valoare de 80.000 de euro, considerat a fi o adevărată bijuterie pe patru roți. Teo a purtat masca regulamentar, dând dovadă încă o dată de bun simț și un spirit civic foarte bine dezvoltat.

Teo Trandafir se indreapta spre masina unde o asteapta iubitul ei
Teo Trandafir se indreapta spre masina unde o asteapta iubitul ei

Bărbații din viața vedetei. Cu cine s-a iubit Teo Trandafir

Cu toții știm că Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite vedete de pe micul ecran din România. Simpatica prezentatoare TV și-a păstrat numele de Trandafir de la primul ei soț, pilotul Alexandru Trandafir. Se pare că bărbatul avea o fire dificilă, unul dintre motivele pentru care mariajul s-a destrămat, într-un final. A doua oară, Teo Trandafir s-a căsătorit cu Iosif Constantin. Cei doi s-au cunoscut pe Facebook în decembrie 2011, iar câteva luni mai târziu au decis să ajungă împreună în fața ofițerului stării civile. Cei doi s-au despărțit după numai șase luni de căsnicie. Constantin a plecat în Franța, unde s-a recăsătorit, între timp.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou. La aproape 45 de ani, imi este greu sa cred ca va aparea vreun Făt-Frumos pe un cal alb care să mă cucerească și să mă ceară în căsătorie. Daca exista, sa mi-l arate si mie cineva. Nu cred că mă voi mai căsători vreodată. Cu siguranta, nu exista barbatul perfect”, a declarat Teo Trandafir la șapte ani de la divorțul de Constantin Iosif.

Apoi, s-a tot vehiculat prin presă că blondina s-ar fi iubit cu Chef Antonio Passarelli, colegul ei de la Kanal D. Deși Teo a spus că nu a existat nicio relație amoroasă între cei doi, prezentatoarea TV a mărturisit că Antonio este unul dintre cei mai dragi prieteni ai săi, la care ține foarte mult și de la care a învățat foarte multe lucruri, numindu-l unul dintre oamenii speciali din viața sa.

Urmăriți Impact.ro și pe