Dana Budeanu a făcut-o ”pilaf” pe Teo Trandafir, însă ce a urmat e de-a dreptul neașteptat. Totul a fost în direct la TV

Iancu Andreea 19.11.2020, 08:57
Dana Budeanu a făcut-o ”pilaf” pe Teo Trandafir, însă ce a urmat e de-a dreptul neașteptat. Totul a fost în direct la TV

Dana Budeanu nu se dezminte și continuă seria de critici la adresa vedetelor din România. De această dată, cea pe care vedeta a luat-o în vizor este chiar Teo Trandafir. Totuși, prezentatoarea de la Kanal D nu s-a lăsat mai prejos și a ales să dea o replică interesantă vedetei.

Cum a criticat-o Dana Budeanu pe Teo Trandafir

Cunoscută pentru stilul dur de a vorbi despre modul în care se îmbracă vedetele, Dana Budeanu nu a trecut cu vederea vestimentația celebrei Teo Trandafir. Criticul de modă spunea la un moment dat despre prezentatoare că nu are un stil tocmai inspirat.

”Teo se îmbracă pilaf, dar nu contează, farmecul e una, kilogramele sunt alta”, este de părere Dana Budeanu.

Totuși, Teo Trandafir nu a trecut cu vederea și i-a oferit o replică celebrului critic vestimentar. Prezentă în cadrul emisiunii de la Kanal D, ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea a vorbit despre critica adusă de Dana Budeanu. În cadrul uneia dintre întrebările emisiunii s-a referit la ceea ce a spus criticul de modă despre felul în care se îmbracă. De asemenea, Teo a vorbit și despre colecția sa impresionantă de bijuterii.

Teo Trandafir, în emisiunea lui Denise Rifai,
Teo Trandafir, în emisiunea lui Denise Rifai, „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Replica lui Teo Trandafir, după criticile aduse de Dana Budeanu

Deși puțină lume știe, prezentatoarea de la Kanal D este pasionată de bijuterii. Astfel, ea a povestit ce s-a întâmplat cu kilogramele de aur pe care le avea în colecția sa. Teo Trandafir a mărturisit că o mare parte din bijuteriile sale au fost înstrăinate.

”Am avut. Din nefericire, am trecut prin foarte multe și o mare cantitate a fost înstrăinată. Dar nu mă supără. Am rămas în ultimul timp la același set, deși am niște bijuterii…chiar am niște bijuterii!”, i-a răspuns Teo Trandafir.

Pe de altă parte, vedeta de la Kanal D a vorbit și despre criticile aduse de Dana Budeanu în privința stilului său vestimentar. Teo Trandafir a ales să îi dea o replică inteligentă designerului.

”Dana Budeanu avea dreptate, spunea așa: când vine vorba despre dive, indiferent de ce spuneți voi, eu voi împărți ecranul în două: Mihaela Rădulescu și Andreea Marin. Din punctul meu de vedere, Teo nu există. Nu te uiți la Teo ca să vezi în ce e îmbrăcată. Eu consider asta unul dintre cele mai importante complimente care mi s-au făcut vreodată, pentru că prețuiesc doar lucrurile cărora nu le pot da foc.

Trențele, indiferent cât de prețioase ar fi, cu un pic de benzină le rezolvi. Încearcă asta și cu bijuteriile: diamantele nu ard! Da, la bijuterii mă pricep și am avut o mare problemă cu asta, dar e posibil ca în câțiva ani, când se va calma și criza, să-mi reiau colecțiile”, a spus Teo Trandafir în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...