Bărbații din viața lui Teo Trandafir – cu cine s-a iubit prezentatoarea TV de-a lungul timpului

Daria Petrescu 18.11.2020, 20:33
Bărbații din viața lui Teo Trandafir – cu cine s-a iubit prezentatoarea TV de-a lungul timpului

Teo Trandafir este una dintre cele mai iubite apariții de pe micul ecran. Carismatică, mereu cu zâmbetul pe buze, prezentatoarea de la Kanal D a reușit să rămână ani la rând în sufletul celor care o urmăresc Vedeta are o fiică și a fost căsătorită de două ori. Chiar dacă a fost discretă cu viața personală, totuși au ieșit mici detalii la iveală, despre bărbații din viața ei. Iată cu cine s-a iubit Teo Trandafir.

Bărbații din viața lui Teo Trandafir și experiențele trăite de prezentatoarea tv

În urmă cu mulți ani, Teo a fost căsătorită cu pilotul Alexandru Trandafir, despre care  se spunea că a fost un om extrem de dificil. Se pare că acest lucru și-a pus amprenta, iar cei doi s-au despărțit.

„Au fost casatoriti, asa e! Teodora era o necunoscută în perioada aceea. Au divortat din cauza comportamentului lui. Greu îi ajungeai la nas. Era un îngâmfat.

A fost la un moment dat in America și și-a cumpărat o salopetă pe care a purtat-o aproape jumatate de an ca să se dea mare că a fost în SUA. Avea fel de fel de ciudățenii, iar ea nu a mai suportat”, a declarat o sursa din anturajul pilotului pentru Libertatea.

Căsnicia cu Constantin Iosif a durat doar câteva luni

Teo și Constantin s-au cunoscut pe Facebook în decembrie 2011, iar câteva luni mai târziu au decis să se căsătorească. Vedeta era deja la a doua căsnicie.

Dacă la momentul respectiv a refuzat să vorbească despre asta, mai târziu Teo Trandafir a făcut primele declarații. Între timp, Constantin Iosif s-a mutat în Franța și s-a recăsătorit.

Teo a suferit mult după divorțul de Constantin Iosif

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram!. Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir la 7 ani de la divorțul de acesta.

„La aproape 45 de ani, imi este greu sa cred ca va aparea vreun Fat-Frumos pe un cal alb care sa ma cucereasca si sa ma ceara in casatorie. Daca exista, sa mi-l arate si mie cineva.

Nu cred ca ma voi mai casatori vreodata. Cu siguranta, nu exista barbatul perfect”, spunea Teo Trandafir dupa ce casnicia ei cu Constantin Iosef s-a incheiat brusc si inexplicabil dupa doar sase luni.

Relația cu Antonio Passarelli

Teo Trandafir a fost surprinsă de mai multe ori în compania colegului său, Antonio Passarelli, însă aceasta a negat că ar fi ceva între ei.

„In acest moment, va dau cuvantul de onoare ca nu exista o relatie intima intre mine si Antonio! Am auzit aceste zvonuri de atatea ori in ultima vreme, incat sunt deja obisnuita cu intrebarea asta. Uneori, am ras in sinea mea ca se poate ajunge aici! Nici nu stiu in ce mod sa mai explic ca Passarelli este pentru mine o persoana speciala si nicidecum un iubit, in sensul relatat de presa”, a declarat Teo pentru wowbiz.ro, în urmă cu ceva timp.

La un moment dat, Teo si Antonio au fost fotografiati într-un moment de tandrețe ce s-a desfășurat în plină stradă. „Antonio face parte dintre cei mai destepti barbati din viata mea. Sunt onorata sa lucrez cu acest om pe care il iubesc din adancul sufletului meu. Nu ma rusinez deloc si o spun cu toata sinceritatea.

As face orice sa continui sa lucram impreuna si ca toata povestea noastra sa continue, pentru ca invat in fiecare zi lucruri de la el, pe care mi le preda cu tandrete si noblețe.

Are toate calitatile pe care le-am visat vreodata la un barbat, prieten, companion. Antonio Passarelli este un om absolut special din viata mea”, a declarat Teo Trandafir în urmă cu ceva timp.

 

Urmăriți Impact.ro și pe