Teo Trandafir a rupt tăcerea! Suferința nebănuită care i-a marcat adolescența vedetei Kanal D. “Făceau mișto de mine”

Elena Avramescu 25.08.2020, 14:22
Teo Trandafir a rupt tăcerea! Suferința nebănuită care i-a marcat adolescența vedetei Kanal D. “Făceau mișto de mine”

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Teo Trandafir a dus o luptă grea cu kilogramele în plus ani la rând, și pentru că din această cauză s-a simțit complexată, în urmă cu șase ani a apelat la operația de micșorare a stomacului, slăbind extrem de mult.

Teo Trandafir a rupt tăcerea

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii ”Teo Show” a povestit cum a reușit să scape de kilogramele în plus, dar și momente neplăcute prin care a trecut de-a lungul timpului. Aceasta a spus că perioada adolescenței a fost una normală, însă odată cu trecerea timpului totul s-a schimbat. După vârsta de 21 de ani, colegii prezentatoarei TV au râs deseori de ea, însă mai mereu Teo a găsit puterea să treacă peste acele răutăți.

„Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria. Cred că totul a avut o componentă hormonală.

Teo Trandafir a rupt tăcerea
Teo Trandafir a spus tot adevărul

“Făceau mișto de mine”

În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna şi asta fără a modifica dozele de mâncare. Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme.

Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta.  Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a spus Teo Trandafir.

Teo Trandafir este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, însă în urmă cu mulți ani nici nu visa să aibă această meserie, când era o vânzătoare.

”Vindeam sticlărie și bilete de odihnă în magazinul Eva, din București, asta am făcut la început. Am plecat de la raionul meu de sticlărie, m-am dus la facultate, am dat masterul, am luat 10, l-am băgat într-un caiet studențesc și m-am întors la tonetă. Cu diplomă cu 10 în caiet”, a spus aceasta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI