EXCLUSIV. Amanta lui Alin Oprea, prietenă de familie cu artistul și soția acestuia. Cu ce probleme grave se confruntă acum fostul coleg al lui Tavi Colen

Alexandra Andrei 12.08.2020, 19:24
EXCLUSIV. Amanta lui Alin Oprea, prietenă de familie cu artistul și soția acestuia. Cu ce probleme grave se confruntă acum fostul coleg al lui Tavi Colen

Cei doi foști soți divorțează, după ce artistul s-a îndrăgostit nebunește de o apropiată a familiei. Soția a fost nevoită să facă pe detectivul pentru a afla ce se întâmplă cu soțul ei, iar ceea ce a găsit a făcut-o să izbucnească în lacrimi. Impact.ro are toate detaliile. 

Și-a părăsit soția după 20 de ani de mariaj

În urmă cu trei ani, Alin Oprea mărturisea că muncește enorm pentru a-și susține financiar fiica la un liceu de top din Anglia. Artistul povestea pe atunci faptul că soția a plecat alături de tânără peste hotare, iar el a rămas aici pentru a câștiga bani. De-a lungul acestor trei ani, fostul membru al trupei Talisman a declarat în repetate rânduri că îi este foarte greu fără soția sa, dar că ambii sunt dispuși să facă orice pentru educația copiilor săi.

De câteva săptămâni, au apărut informații conform cărora cei doi ar fi la un pas de divorț și că motivul ar fi chiar infidelitatea artistului. Potrivit apropiaților, Alin ar fi început să se schimbe din ce în cel mai mult în ultimul an. El comunica din ce în ce mai rar cu soția, nu voia sa meargă în vizită la Londra, iar atunci când copiii și nevasta veneau în țară, el își făcea mereu program, numai pentru a nu sta acasă.

Are de doi ani o relație cu amanta, o prietenă de familie

Această atitudine i-a ridicat mari semne de întrebare Larisei, care și-a întrebat soțul în nenumărate rânduri ce se întâmplă și de ce s-a distanțat atât de mult. Cântărețul spunea că este foarte preocupat și stresat cu muzica și cu cheltuielile casei, dar atâta tot. Pentru că nu a mai suportat situația incertă, soția lui Alin a început să caute răspunsuri, iar ceea ce avea să găsească este ceva la care nu s-ar fi așteptat în veci.

„A început să se intereseze și ea în stânga și în dreapta, pentru ca mai apoi să se uite în telefonul lui. Așa a aflat că soțul ei are o relație de aproape doi ani cu o apropiată a familiei. Nu voi divulga cine este persoana cu pricina, o las pe Larisa să spună, pentru că va spune. Cert este că a avut un șoc, nu îi venea să creadă. Alin este cu femeia aceea de mai bine de doi ani și pur și simplu parcă nu mai gândește. I-a recunoscut Larisei infidelitatea, ba chiar i-a mărturisit că își iubește amanta. El a părăsit căminul conjugal, și-a părăsit familia, pentru a locui cu acea femeie. Nici nu a mai vorbit cu copiii lui de ceva vreme pentru că pur și simplu nu se poate comunica. El consideră că toți sunt împotriva lui și doar amanta îl înțelege. Toate astea i se trag și de la alcool”, a declarat un apropiat al familiei, pentru impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...