Cine este amanta lui Alin Oprea de la Talisman. În sfârșit, s-a afișat cu ea în public

Rădulescu Valentin / 11.08.2020, 08:28

Alin Oprea a fost surprins pentru prima oară alături de femeia pentru care a lăsat totul. Se pare că artistul își trăiește viața în continuare și se simte bine lângă noua lui parteneră.

Amanta lui Alin Oprea de la Talisman

Artistul și-a făcut recent apariția lângă amanta lui, femeia care a reușit să pătrundă în casă și să pună capăt relației de 23 de ani pe care acesta o avea cu Larisa. O brunetă cu părul lung, îmbrăcată într-o rochie și cu tocuri extrem de lungi, se află acum lângă Alin Oprea. Cei doi au fost surprinși recent pe litoral. Fotografia în care artistul este însoțit de noua lui parteneră este făcută la Hotel Phoenicia Luxury Resort, unde Alin Oprea cântă în timpul săptămânii.

„Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a spus Alin Oprea, atunci când a fost contactat de click.ro.

Cine este amanta lui Alin Oprea de la Talisman. În sfârșit, s-a afișat cu ea în public
Sursă Foto: click.ro

Când s-a terminat totul între Alin și Larisa Oprea

Deși recent cei doi sărbătorise 23 de ani de relație, niciodată nu purtau discuții aprinse și nu aveau neînțelegeri foarte mari. Împreună au doi copii și au făcut tot posibilul să le ofere tot ce au mai bun. Totul ai fi pornit însă chiar de la noua parteneră a lui Alin, femeia pentru care a lăsat în spate o familie superbă. Alin Oprea se pare că s-a îndrăgostit ca un adolescent și a decis să ajungă la divorț cu femeia care i-a stat alături atâția ani.

„În 2017, Larisa a plecat în Anglia cu fiica ei Melisa, care avea atunci 14 ani, la studii. A făcut un sacrificiu de dragul copiilor, iar Alin a fost de acord cu acest lucru. Până la urmă nu se dusese la distracţie. Au luptat amândoi pentru copiii lor, se îmbărbătau, făceau naveta, vorbeau la telefon. Vorbeau de faptul că nu va mai trece mult până când ea se va întoarce definitiv acasă. După pandemie, Larisa urma să se întoarcă în România, iar Alin, culmea, a făcut toate demersurile necesare ca familia să vină acasă. Totul era bine, Alin era ok, numai că atunci când a ajuns acasă, Larisa a avut şocul vieţii. Alin era schimbat total, nu putea să se mai înţeleagă cu el, o minţea foarte mult, avea un comportament deplasat, ca cel al unui adolescent îndrăgostit. Dar nu îndrăgostit de ea! Copiii au văzut şi ei acest lucru şi nu au ştiut cum să reacţioneze

Bineînţeles, Larisa a descoperit cauza. Cauza era amanta! Această femeie brunetă cu care Alin are o relaţie de doi ani. Omul şi-a distrus familia cu treaba asta, nu mai are ruşine faţă de copii, de fiul lui în vârstă de 21 de ani. I-a făcut de râs! A plecat de acasă şi nu se mai poate comunica cu el sub nici o formă. Nevasta lui e distrusă. Larisa râde, dar mai mult de nervi, de situaţia în care sunt copiii lor, de ruşinea în care i-a băgat”, au apropiații pentru sursa citată de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI