Alin Oprea de la Talisman a mai trecut printr-un ”divorț” dureros. ”Bea până cădea sub masă”

Iancu Andreea 12.08.2020, 09:54
Alin Oprea de la Talisman a mai trecut printr-un ”divorț” dureros. ”Bea până cădea sub masă”

Artistul pare să treacă printr-o perioadă dificilă. După ce au apărut zvonuri că divorțează, acum s-a aflat și celelalt viciu al său. Se pare că Alin Oprea obișnuia să consume foarte mult alcool.

Alin Oprea, probleme cu băutura

Este unul dintre artiștii care vor rămâne mereu în inima publicului. Alături de colegul său, Tavi Colen, Alin Oprea bucura ascultătorii cu piesele trupei Talisman. Totuși, se pare că dincolo de pasiunea pentru muzică, Alin avea și un viciu nebănuit. Chiar colegul său de trupă, Tavi Colen, mărturisea într-o declarație mai veche, că fostul lui coleg de trupă obișnuia să bea.

„Au fost mai multe motive pentru care am părăsit trupa, unul dintre ele fiind acela că Alin bea până cade sub masă, pentru că aşa e el, beţiv. Există martori în acest sens”, a spus el, pentru click.ro.

Divorțează din cauza unei alte femei
Divorțează din cauza unei alte femei

Divorțează după 22 de ani

Însă viciile lui Alin Oprea nu se opresc aici. Aflat la frumoasa vârstă de 49 de ani, artistul urmează să divorțeze. Astfel, cei 22 de ani de căsnicie petrecuți alături de Larisa vor fi șterși cu buretele. Se pare că Alin și-a găsit o altă parteneră, cât timp Larisa s-a aflat la Londra alături de cei doi copii, Melissa (18 ani) și Adrian (21 de ani). Ambii studiază muzica, iar mama lor a decis de comun acord cu Alin să îi susțină.

”De ceva timp, Alin are o altă parteneră. Distanța nu e bună în căsnicie și, probabil, soția lui şi-a asumat acest lucru. Ce bărbat din lumea asta poate să stea singur, să își facă de mâncare, curățenie și să își spele hainele, ca să nu mai zicem de alte lucruri firești?”, potrivit click.ro.

Noua iubită a lui Alin Oprea pare să fie fosta soție a unui afacerist clujean. Relația dintre ea și fostul solist al trupei Talisman ar fi început în urmă cu 4 ani. Potrivit cancan.ro, noua brunetă din viața lui Alin Oprea este patroana unui studio de videochat.

Deocamdată, Alin încă nu a dat o declarație referitoare la noile vești apărute în presă.

„Aveţi puţină răbdare să ieşim din Postul Sfintei Maria. Voi clarifica atunci toate aspectele”, a spus Alin Oprea, atunci când a fost contactat de click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...